Poštovani/poštovane,

u Osijeku, dana 12. studenoga 2014., u organizaciji Poslovnog dnevnika i Grada Osijeka, održat će se BESPLATNE cjelodnevne edukacije za male i srednje poduzetnike, obrtnike i OPG-e, na sljedeće teme:

  1.        Prijenos poslovanja – kako prebroditi kritičnu fazu razvoja obiteljskih poduzeća?
  2.        Doznajte više o odgovornosti direktora i članova Uprave
  3.        EU fondovi - velika prilika za financiranje malog i srednjeg poduzetništva
  4.        Jeftinije, sigurnije, dostupnije – Cloud usluge za vaše poslovanje
  5.        Kako povećati produktivnost korištenjem IT tehnologija?
  6.        Ključne informacije i analitički postupci pri izradi poslovnog plana
  7.        Postanite upravljači, a ne „rezači“ troškova – naučite pravilno upravljati troškovima
  8.        Investicijski zamah sredstvima za ruralni razvoj EU (predstavljanje mjera za ruralni razvoj)
  9.        Što internet marketing može učiniti za vaše poslovanje?

Kako su seminari besplatni, mogu ih pohađati samo oni koji se pravovremeno registriraju  na poslovni.hr/osijek-prijava jer je broj mjesta u dvoranama ograničen. Zato vas pozivamo da čim prije pregledate program na poslovni.hr/osijek i osigurate svoje mjesto na edukacijama koje vam mogu pomoći u poslovanju. Ako želite pomoći svojim kolegama, poznanicima, poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ima svog kraja, proslijedite im ovu informaciju kako bi se mogli prijaviti i besplatno sudjelovati na edukacijama. Detalje o predavačima možete vidjeti ovdje.

Manifestacija započinje centralnom panel diskusijom:Prilike za malo i srednje poduzetništvo u kontinentalnoj Hrvatskoj, poticanje osnivanja poduzeća i mikro-poduzetništva.  Održat će se na Poljoprivrednom fakultetu, Ulica Kralja Petra Svačića 1d, Osijek, a otvorit će je Predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović , ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras te gradonačelnik grada Osijeka Ivan Vrkić.

Registrirajte se odmah na poslovni.hr/osijek-prijava, a za dodatne informacije zovite nas ili nam pišite na 01 6326 000 i 6326 021 i/ili [email protected]