U Sisku, dana 27.ožujka  2015., u organizaciji Poslovnog dnevnika i Grada Siska održat će se BESPLATNE cjelodnevne edukacije za male i srednje poduzetnike, obrtnike i OPG-e, na sljedeće teme:

·         Kako do povoljnih kreditnih sredstava i mikrokredita uz CIP garanciju

·         Kako izgleda neodoljiv klijent i kreditni zahtjev – izbjegnite česte pogreške

·         Želite osnovati Start up temeljen na novoj tehnologiji ? Poslušajte primjere dobre prakse direktno iz Silicijske doline

·         Saznajte najbolje načine kako uspješno prodati proizvod ili uslugu

·         Kako uspješno poslovati i kad niste u uredu – uz Cloud usluge sve je moguće

·         Tisuće novih kupaca za malo kuna - saznajte sve o Google i Facebook  oglašavanju

·         Imate projekt , a nemate novaca? Saznajte kako do sredstva za energetsku učinkovitost 

·         Financiranje projekata s područja ruralnog razvoja i poljoprivrede EU sredstvima – imate ideju? Možda ste i vi kandidat! 

·         Moja brend strategija  - kako postaviti, planirati i realizirati strategiju robne marke u Hrvatskoj

 

Kako su seminari besplatni, mogu ih pohađati samo oni koji se pravovremeno registriraju  na poslovni.hr/sk-prijava jer je broj mjesta u dvoranama ograničen. Zato vas pozivamo da čim prije pregledate program na poslovni.hr/sisak i osigurate svoje mjesto na edukacijama koje vam mogu pomoći u poslovanju. Ako želite pomoći svojim kolegama, poznanicima, poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ima svog kraja, proslijedite im ovu informaciju kako bi se mogli prijaviti i besplatno sudjelovati na edukacijama. Detalje o predavačima možete vidjeti ovdje.

Manifestacija započinje otvorenjem Poslovnog uzleta i predstavljanjem uspješnih priča lokalnih poduzetnika, a održat će se u Poduzetničkom inkubatoru Sisak, Capraška ulica 12, Sisak.

Registrirajte se odmah na poslovni.hr/sk-prijava,za dodatne informacije zovite nas ili nam pišite na 01 6326 000 i 6326 021 i/ili [email protected]