SlikaObavještavaju se građani Općine Kloštar Ivanić i drugi zainteresirani subjekti da je započeta izrada Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Kloštar Ivanić.Stoga vas želimo pozvati da svojim idejama, potrebama i prijedlozima doprinesete njegovoj kvalitetnoj pripremi i izradi.

U pripremu i izradu Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Kloštar Ivanić možete se uključiti unutar terminskih rokova.

I. Još uvijek važeći Prostorni plan biti će dan na javni uvid u Općini Kloštar Ivanić, školska 22. u vijećnici, I. kat, te će svima zainteresiranima biti omogućen uvid do 31.01.2009. g. u vremenu od 12,00 –14,00 sati i to utorkom i četvrtkom.

Građani i drugi zainteresirani subjekti mogu iznijeti svoje prijedloge u pismenom obliku (na obrascu koji će im biti dostupan u Općini), a ako se radi o konkretnom primjeru molimo da prijedlogu priložite kopiju ili fotokopiju katastarskog plana koju već posjedujete, a ako istu ne posjedujete možete je ishoditi u Uredu za katastar u Ivanić Gradu.

 

II. Dana 10.2.2009. biti će u prostorijama Općine održana

„Prethodna rasprava“ na kojoj će izrađivač iznijeti prijedlog „Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Kloštar Ivanić“.

 

III. Tokom cijelog ožujka Plan će biti dan na javni uvid tokom kojega je potrebno iznijeti svoje primjedbe u obliku:

A) tekstualnog obrazloženja,

B) označene predmetne čestice na katastarskoj podlozi (ne mora biti ovjerena).

 

IV. Dana 19. ožujka 2009. g. u prostorijama Pučkog doma u 10,00 sati biti će održana javna rasprava na kojoj će izrađivač iznijeti prijedlog Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Kloštar Ivanić.


Nakon toga one primjedbe i prijedlozi koje imaju uporište u zakonima i planovima višeg reda, a u skladu su sa potrebama Općine, biti će usvojene i pristupa se izradi konačnog prijedloga plana koji se dalje šalje na ishođenje suglasnosti od strane nadležnih službi i institucija.