Poštovane/poštovani,

 

Poslovni denvnik organizira konferenciju Snage hrvatske hrane koja će se održati 11. studenog 2014. na Poljoprivrednom Fakultetu u Osijeku.

 

Konferencija se sastoji od centralne panel diskusije i četiri paralelne radionice. Središnja panel diskusija tražit će odgovor na pitanja poput kako bi hrvatska poljoprivreda trebala izgledati 2030. godine.Te je zamišljena ja kao poticaj početku šire društvene rasprave o ovoj problematici. Edukativne radionice tematski su podijeljene i obzirom kako počinju istovremeno, molimo vas naznačite za koju radionicu ste se odlučili:

  •         radionica 1 - Potencijal slavonske svinje
  •         radionica 2 - Rastu li u Hrvatskoj voćni plodovi uspjeha?
  •         radionica 3 - Kuda idu hrvatski povrtlari?
  •         radionica 4 - Ima li svjetla na kraju tunela za mljekare i govedare?

 

Snaga hrvatske hrane ciklus je stručnih okruglih stolova koji su se tijekom 2013. i 2014. u organizaciji Poslovnog dnevnika afirmirali kao mjesto susreta proizvođača, predstavnika relevantnih državnih i lokalnih institucija, te znanstvene zajednice u svrhu poboljšanja dijaloga, te promoviranja novih ideja, koncepata i prijedloga koji bi rezultirali povećanjem hrvatskih kapaciteta proizvodnje hrane, kao ključnog preduvjeta budućeg održivog, kako ekonomskog, tako i šireg društvenog razvoja.

 

Konferencija Snaga hrvatske hrane središnji je događaj i vrhunac tih dvogodišnjih napora, s ambicijom da preraste u tradicionalno edukativno-konferencijsko okupljanje svih ključnih dionika u sektoru proizvodnje hrane i prehrambenih sirovina.Cilj je za stolom okupiti stručnjake akademske zajednice, velike proizvođače prehrambenih proizvoda, male i srednje poduzetnike/proizvođače, kao i predstavnike javne uprave te banaka bez kojih investicije i poduzetništvo kao takvo ne bi bilo moguće.

 

Prijavite se još danas i iskoristite cijenu rane prijave po samo 250 kn + PDV!  Redovna cijena kotizacije iznosi 400,00 kuna + PDV. 


Više o konferenciji Snaga hrvatske hrane pročitajte u programu koji se uz prijavnicu nalazi u privitku. Online prijava moguća je ovdje.

 

Snagu hrvatske hrane pratite na http://www.poslovni.hr/specijal/snaga-hrvatske-hrane

Za sve informacije obratite nam se na sljedeće kontakte:

Tel: + 385 1 6326 000, 6326 021

Mob: + 385 91 6500 491

e-mail: [email protected]

Program