DANA 27.SIJEČNJA 2015. GODINE., U ORGANIZACIJI POSLOVNOG DNEVNIKA I GRADA VELIKE GORICE TE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE, ODRŽAT ĆE SE BESPLATNE CJELODNEVNE EDUKACIJE ZA MALE I SREDNJE PODUZETNIKE, OBRTNIKE I OPG-E.

U SLUČAJU VEĆEG BROJA ZAINTERESIRANIH S PODRUČJA OPĆINE KLOŠTAR IVANIĆ, MOGUĆE JE OSIGURATI  PRIJEVOZ ZA SUDIONIKE EDUKACIJE U ORGANIZACIJI OPĆINE KLOŠTAR IVANIĆ.

SVI ZAINTERESIRANI KOJI BI KORISTILI TAKVU VRSTU  PRIJEVOZA NEKA SE PRIJAVE  U OPĆINU KLOŠTAR IVANIĆ RADI EVIDENCIJE  BROJA ZAINTERESIRANIH  KAKO BI SE NA VRIJEME MOGAO ORGANIZIRATI PRIJEVOZ.

PRIJAVE NA BROJ: 01 2892-341.

Kako su seminari besplatni, mogu ih pohađati samo oni koji se pravovremeno registriraju  naposlovni.hr/vg-prijava jer je broj mjesta u dvoranama ograničen. Zato vas pozivamo da čim prije pregledate program na poslovni.hr/gorica i osigurate svoje mjesto na edukacijama koje vam mogu pomoći u poslovanju. Ako želite pomoći svojim kolegama, poznanicima, poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ima svog kraja, proslijedite im ovu informaciju kako bi se mogli prijaviti i besplatno sudjelovati na edukacijama. Detalje o predavačima možete vidjeti ovdje.

Manifestacija započinje otvorenjem Poslovnog uzleta i predstavljanjem uspješnih priča lokalnih poduzetnika.Održat će se na Pučkom otvorenom učilištu, Zagrebačka 37, Velika Gorica, a otvorit će jeministar poduzetništva i obrta Gordan Maras te gradonačelnik grada Velike Gorice Dražen Barišić.