Zagrebačka županija raspisala je javni natječaj vrijedan 3.150.000 kuna za dodjelu bespovratnih potpora za poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva u 2015. godini. Natječaj za navedena sredstva otvoren je do 20. svibnja ove godine, a prijaviti se mogu subjekti malog gospodarstva, obrti, trgovačka društva i profitne ustanove koje imaju sjedište na području Zagrebačke županije te prijavljuju projekt koji se realizira na području Zagrebačke županije. 

Subvencije će se dodjeljivati za početak poslovanja poduzetnika i za žene poduzetnice, dok će se kapitalne pomoći dodjeljivati za povećanje konkurentnosti za proizvodne i za neproizvodne djelatnosti. 

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da se jave na natječaj najkasnije do 20. svibnja 2015. godine. Tekst natječaja, upute za prijavitelje i obrasce zahtjeva možete pronaći ovdje, a više informacija može se dobiti na broju telefona 01/6009-457 ili na e-mail [email protected]. Također, kako bi zainteresiranim poduzetnicima olakšali postupak prijave na natječaj, Upravni odjel za gospodarstvo održat će javne konzultacije u prostorijama Zagrebačke županije u petak 8. svibnja te u ponedjeljak 18. svibnja ove godine, u terminu od 9:00 do 11:30 sati. 

Popunjeni obrasci te potrebna dokumentacija dostavljaju se na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V kat, P.P. 974, 10001 Zagreb ili osobno na navedenoj adresi u pisarnici na 6. katu. Pritom podnositelj više prijava istovjetnu dokumentaciju prilaže samo uz jednu prijavu te u ostalima navodi uz koju je prijavu predana dokumentacija, a svaka prijava treba biti predana u zasebnoj omotnici.