Poduzetnici, obrtnici i svi zainteresirani, pozivamo vas na besplatne edukacije - Poslovni uzlet grada Jastrebarskog - koje će se održati 4. srpnja 2015.  u Glazbenoj školi Jastrebarsko (Ulica Zrinsko Frankopanska 13) u organizaciji Poslovnog dnevnika i Grada Jastrebarskog.

 

Ne propustite priliku besplatno naučiti o EU fondovima za ruralni razvoj, mogućnostima kreditiranja za poduzetnike, digitalnom oglašavanju i Cloud uslugama. Saznajte kako uštedjeti na računima za struju ili saznajte zašto je osiguranje pametna investicija te kako vam NLP tehnike mogu pomoći da postignete poslovni uspjeh. Ukoliko ste uspješan poduzetnik ali imate problema s naplatom potraživanja, na edukacijama možete saznati kako naplatiti potraživanja brže i lakše uz usluge faktoringa. Na edukacijama također možete naučiti kako pravilno upravljati troškovima te niz drugih važnih znanja za konkurentno poslovanje.

Nakon edukativnog dijela manifestacije organiziran je zabavni sadržaj na Perivoju dvorca Erdödy gdje će se održati natjecanje u pripremanju kotlovine, nastup KUD-ova, smotra mažoretkinja, radionice za djecu nordijsko hodanje te nastup grupe Od srca do srca i IVANA ZAKA i još mnoštvo sportsko rekreacijskog i zabavnog sadržaja! 

Zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti on-line prijavu kako biste rezervirali svoje mjesto na edukacijama. Više informacija o predavačima, temama i prijavi saznajte ovdje.

Program .pdf