UMIROVLJENICIMA KOJI IMAJU PREBIVALIŠTE NA PODRUČJU OPĆINE KLOŠTAR IVANIĆ I PRIMAJU  MIROVINU  U IZNOSU DO 1.000,00 KN –UKLJUČIVO SVA  MIROVINSKA PRIMANJA NAVEDENA  NA ODRESKU O ISPLATI MIROVINE), ISPLAĆIVATI ĆE SE BOŽIĆNICA U IZNOSU 100,00 KN.

 

NEZAPOSLENIM OSOBAMA KOJE IMAJU PREBIVALIŠTE NA PODRUČJU OPĆINE KLOŠTAR IVANIĆ, KOJE SU PRIJAVLJENE U EVIDENCIJI HRVATSKOG ZAVODA ZA ZAPOŠLJAVANJE, ISPOSTAVE IVANIĆ GRAD DO 30. STUDENOG 2015. GODINE I KOJE NISU PRIMATELJI NOVČANE NAKNADE ISPLAĆIVATI ĆE SE BOŽIĆNICA U IZNOSU 100,00 KN.

 

BOŽIĆNICE ĆE SE ISPLAĆIVATI OD 16.12. (srijeda) DO 23.12. (srijeda), RADNIM DANOM, U VREMENU OD 8,00 DO 14,00 SATI – U UPRAVNOM ODJELU OPĆINE KLOŠTAR IVANIĆ, ŠKOLSKA 22., I. KAT, SOBA BR. 6.

 

UMIROVLJENICI SU OBVEZNI SA SOBOM PONIJETI OSOBNU ISKAZNICU I ODREZAK OD MIROVINE IZ PRETHODNOG MJESECA, TE ĆE POTPISATI IZJAVU DA JE TO JEDINI REDOVITI IZVOR PRIHODA.

 

NEZAPOSLENE OSOBE OBVEZNE SU SA SOBOM PONIJETI OSOBNU ISKAZNICU I UVJERENJE HRVATSKOG ZAVODA ZA ZAPOŠLJAVANJE, ISPOSTAVA IVANIĆ GRAD. 

Odluka .pdf