OPĆINA KLOŠTAR IVANIĆ

 

Kloštar Ivanić, 29.11.2016.

 

  O B A V I J E S T   U M I R O V L J E N I C I M A       I    N E Z A P O S L E N I M A

 

UMIROVLJENICIMA KOJI IMAJU PREBIVALIŠTE NA PODRUČJU OPĆINE KLOŠTAR IVANIĆ I PRIMAJU  MIROVINU  U IZNOSU DO 2.000,00 KN –UKLJUČIVO SVA  MIROVINSKA PRIMANJA NAVEDENA  NA ODRESKU O ISPLATI MIROVINE), ISPLAĆIVATI ĆE SE BOŽIĆNICA U IZNOSU 100,00 KN.

 

NEZAPOSLENIM OSOBAMA KOJE IMAJU PREBIVALIŠTE NA PODRUČJU OPĆINE KLOŠTAR IVANIĆ, KOJE SU PRIJAVLJENE U EVIDENCIJI HRVATSKOG ZAVODA ZA ZAPOŠLJAVANJE, ISPOSTAVE IVANIĆ GRAD DO 25. STUDENOG 2016. GODINE I KOJE NISU PRIMATELJI NOVČANE NAKNADE ISPLAĆIVATI ĆE SE BOŽIĆNICA U IZNOSU 100,00 KN.

 

BOŽIĆNICE ĆE SE ISPLAĆIVATI OD 05.12. (ponedjeljak) DO 16.12. (petak), RADNIM DANOM, U VREMENU OD 11,00 DO 15,00 SATI – U JEDINSTVENOM UPRAVNOM ODJELU OPĆINE KLOŠTAR IVANIĆ, ŠKOLSKA 22., I. KAT, VIJEĆNICA.

 

UMIROVLJENICI SU OBVEZNI SA SOBOM PONIJETI OSOBNU ISKAZNICU I ODREZAK OD MIROVINE IZ PRETHODNOG MJESECA, TE ĆE POTPISATI IZJAVU DA JE TO JEDINI REDOVITI IZVOR PRIHODA.

 

NEZAPOSLENE OSOBE OBVEZNE SU SA SOBOM PONIJETI OSOBNU ISKAZNICU I UVJERENJE HRVATSKOG ZAVODA ZA ZAPOŠLJAVANJE, ISPOSTAVA IVANIĆ GRAD. 

 

Odluka .pdf