Kao zajednička akcija Općine Kloštar Ivanić, Javne ustanove za upravljanje zaštićenim područjima i drugim zaštićenim dijelovima prirode na području Zagrebačke županije „Zeleni prsten“, Šumarije Novoselec i tvrtke IVAKOP d.o.o. organiziraju "Zelenu čistku"dana 18.03.2017. g. (SUBOTA) u vremenu od 09,00 do 15,00 sati.

 

         Pridružite se i na taj način obilježimo zajedno Svjetski dan šuma (21. ožujka 2017. g.) akcijom uklanjanja otpada iz šume Marča koja je prostornim planom Zagrebačke županije evidentirana kao osobito vrijedan predjel – prirodni krajobraz.

       Navedena jednodnevna akcija provodit će se na više lokacija na kojima postoje divlja odlagališta otpada.

        Pozivaju se svi zainteresirani građani, udruge građana i organizacije da sudjeluju u najvećem  volonterskom projektu i daju svoj doprinos odgovornom gospodarenju otpadom s ciljem očuvanja okoliša, prirode i planete Zemlje, za čišće i zelenije sutra. 

 

         Zainteresirane molimo da se jave komunalnoj redarki Općine Kloštar Ivanić Mariji Kušar radi predbilježbe i daljnjih uputa na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili mob: 099/2699-651.