Umirovljenicima koji imaju prebivalište na području općine Kloštar Ivanić i primaju  mirovinu  u iznosu do 2.000,00 kn –uključivo sva  mirovinska primanja navedena  na odresku o isplati mirovine), isplaćivati će se božićnica u iznosu 100,00 kn.

 

Nezaposlenim osobama koje imaju prebivalište na području općine Kloštar Ivanić, koje su prijavljene u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ispostave Ivanić-Grad do 25. studenog 2017. godine i koje nisu primatelji novčane naknade isplaćivati će se božićnica u iznosu 100,00 kn.

 

         Božićnice će se isplaćivati od 04.12. (ponedjeljak) do 15.12. (petak), radnim danom, u vremenu od 11:00 do 14:00 sati  u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kloštar Ivanić, Školska 22., I. kat, soba 7.

         Molimo sve da se pridržavaju navedenog vremena jer van navedenog vremena isplata neće biti moguća. 

 

Umirovljenici su obvezni sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i odrezak od mirovine iz prethodnog mjeseca, te će potpisati izjavu da je to jedini redoviti izvor prihoda.

 

Nezaposlene osobe obvezne su sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i uvjerenje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ispostava Ivanić-Grad.