Zainteresirani birači pripadnici nacionalnih manjina za koje će se provesti izbori za članove vijeća i za predstavnike nacionalnih manjina mogu pregledati, odnosno zatražiti dopunu ili ispravak podataka upisanih u registar birača prema mjestu svoga prebivališta.

Posebno se pozivaju pripadnici nacionalnih manjina koji će napuniti 18 godina života od dana stupanja na snagu Odluka Vlade RH o raspisivanju izbora  do dana održavanja izbora, da se izjasne o nacionalnoj pripadnosti prema mjestu svog prebivališta.

Zahtjev za dopunu ili ispravak podataka u registru birača može se podnijeti svakim radnim danom u radno vrijeme Ureda od 07,00-15,00 sati zaključno do srijede 24. travnja 2019. na sljedećim lokacijama:

 

 

ISPOSTAVA

ADRESA

OSOBA OVLAŠTENA ZA    REGISTAR BIRAČA

BROJ TELEFONA, E-MAIL ADRESA

ISPOSTAVA DUGO SELO

Dugo Selo, Josipa Zorića 1

Snježana Sabljak

01/2753-208                       Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ISPOSTAVA IVANIĆ GRAD

Ivanić-Grad, Trg Vladimira Nazora 1

Štefica Vulama

01/2831-160                Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ISPOSTAVA JASTREBARSKO

Jastrebarsko, Ulica Vlatka Mačeka 2

Helena Lončar

01/6284-464                                       Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ISPOSTAVA SAMOBOR

Samobor, Trg kralja Tomislava 5

Cvetka Radulović

01/3378-243                                      Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ISPOSTAVA SVETI IVAN ZELINA

Sveti Ivan Zelina, Trg Ante Starčevića 12

Branka Mužar

01/2060-489                                               Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ISPOSTAVA VELIKA GORICA

Velika Gorica, Trg kralja Tomislava 34

Marija Hrvoić

01/6254-029           Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.                 

ISPOSTAVA VRBOVEC

Vrbovec, Trg Petra Zrinskog 9

Mladena Sesvečan

01/2791-122                                        Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ISPOSTAVA ZAPREŠIĆ

Zaprešić, Trg žrtava fašizma 1

Dubravko Iveković

01/3350-638                                             Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Objava .pdf