Umirovljenicima koji imaju prebivalište na području općine Kloštar Ivanić i primaju  mirovinu  u iznosu do 2.300,00 kn –uključivo sva  mirovinska primanja navedena  na odresku o isplati mirovine), isplaćivati će se božićnica u iznosu 100,00 kn.

Nezaposlenim osobama koje imaju prebivalište na području općine Kloštar Ivanić, koje su prijavljene u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ispostave Ivanić-Grad do 25. studenog 2019. godine i koje nisu primatelji novčane naknade isplaćivati će se božićnica u iznosu 100,00 kn.

         Božićnice će se isplaćivati od 09.12. (ponedjeljak) do 13.12. (petak), radnim danom, u vremenu od 11:00 do 14:00 sati  u izmještenom uredu Jedinstvenog upravnog odjela Općine Kloštar Ivanić, Trg sv. Ivana 1, dvorište Pučkog doma Kloštar Ivanić – područni objekt vrtića.

         Molimo sve da se pridržavaju navedenog vremena jer van navedenog vremena isplata neće biti moguća. 

Umirovljenici su obvezni sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i odrezak od mirovine iz prethodnog mjeseca, te će potpisati izjavu da je to jedini redoviti izvor prihoda.

Nezaposlene osobe obvezne su sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i uvjerenje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ispostava Ivanić-Grad.

Odluka općinskog načelnika .pdf