Obavieštavamo stanovnike Općine Kloštar Ivanić, kao i sva OPG, da se registriraju na digitalnu tržnicu www.eplac.eu, kako bi mogli putem mobitela ili računala pristupati istoj.

ePlac.eu nova je i jedinstvena tržišna platforma namijenjena za poticanje/povećanje proizvodnju/prodaju lokalnih poljoprivrednih proizvođača bilo oni OPG-i, obrti, poduzeća, zadruge ili udruge, te kontroliranu kupnju pravih domaćih proizvoda od strane kupaca (privatnih osoba, pravnih osoba, javnoga sektora).Idealna je i za brandiranje lokalnih proizvoda i zaštitu proizvoda s određenih mikrolokacija (općina, grad, županija, regija).

Također se proizvođači, ako žele, mogu prema željama i interesima, grupirati u interesne prodajne/proizvodne skupine s kojima mogu kvalitetnije zadovoljiti zahtjevno i najzahtjevnija tržišta.Proizvođačima se štite njihovi proizvodi s njihovih lokalnih područja gdje se ne mogu prijavljivati/pojavljivati proizvođači iz drugih područja, općina, gradova, država. Kupci (privatne osobe, pravne osobe, javni sektor) će dobiti direktnu komunikaciju s pravim proizvođačima gdje će se moći uvjeriti u njihovu kvalitetu, količinu, načine i dane/vrijeme isporuke. Kupci mogu kupovati i komunicirati s proizvođačima sa svih područja bez obzira odakle su i s time se povećavaju i konkurentnost i optimalna cijena za kvalitetu, ali i brandiranje samih pojedinih proizvođača/proizvoda.

E-PLAC (Digitalna tržnica).

Ukoliko imate problema sa registracijom, ili vam je potreban savjet ili pomoć, javite se na e-poštu dejan.dokmanic@klostar-ivanic.hr

Ili kontakt telefon: 01/2823-154.