Igralište se izvodi u 3 zone:

 

  1. Zona dječjeg igrališta (sjeverni dio ) namjenjena je za igranje djece uzrasta od 2 do 4 godine. U toj zoni osmišljena je površina s uzdignutom stazom uz koju se nalaze pješčanik, feder-sprave za njihanje, tobogan na kojeg se pristupa preko uzdignute staze, ljuljačka s sjedalicom – gnijezdo, a na ogradi same uzdignute staze smještaju se paneli za senzoričko-motorički razvoj (spajalica, labirint, volan, križić-kružić)
  2. Zona je spoj dva brijega koji je napravljen kao penjalica od užadi kojom se prelazi s jednog brijega na drugi što ujedno i predstavlja izazov koji simbolizira sazrijavanje, odnosno kada je dijete u stanju prijeći prepreku tada dolazi u zonu igrališta za stariju djecu gdje je na uzdignutu stazu koja je i sama po sebi viša od prve, pričvršćen tobogan i još jedna penjalica, a uz nju se nalazi klackalica, ljuljačka sa dvije sjedalice i žičara. Tako oblikovan element uzdignute staze za igru omogućava kretanje svojevrsnom kružnom petljom kojom se djeca lako i na zabavan način kreću svojevrsnim poligonom prepreka koji njima daje mogućnost da sami izaberu uvijek drugačiju rutu kretanja
  3. Zona je zona vježbališta na otvorenom za odrasle na kojoj se nalazi pet sprava namjenjenih treningu različitih grupa mišića te pruža cjeloviti trening za cijelo tijelo. Sprave su namjenjene tinejđerima i odraslima. Sama zona je ujedno i završetak cjelokupnog uređenog prostora.

Hodne plohe cijelog igrališta i vježbališta formirane su ugradnjom kamenog materijala koji se zbija, a na njega se ugrađuje deblji sloj rasutog kamenog materijala granulacije 8-16mm koji omogućuje igru na siguran način (zaštita od ozljeda kod eventualnih padova). Hodne plohe omeđene su rubnjacima. Unutar same zone igrališta formirani su i zeleni otoci unutar kojih se nalazi postojeće drveće.