Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Razvojnom agencijom IGRA organizira informativnu radionicu „Perspektive u korištenju EU fondova - Zajmovi", koja će se održati u ponedjeljak, 16. siječnja 2023. godine u 11 sati u konferencijskoj dvorani Modularno drvno-tehnološkog inkubatora, na adresi Poduzetnička ulica 11, Ivanić-Grad.

Damir Nehyba iz HAMAG BICRO-a na radionici će predstaviti mogućnosti financiranja projekata zelene i digitalne tranzicije, projekata usmjerenih na jačanje konkurentnosti i otpornosti, projekata vezanih uz ruralni razvoj te u obrtna sredstva.

O tijeku provedbe projekta nakon potpisa ugovora govorit će Sanja Mahovlić Vučinić iz Razvojne IGRA i Ilijana Mišković iz LAG Moslavina.

Cilj je radionice informirati poduzetnike o mogućnostima financiranja putem EU fondova s naglaskom na aktualne otvorene programe Zajmova.

Rok za prijavu sudjelovanja na radionici je četvrtak, 12. siječnja 2023. godine do 14 sati, a prijaviti se možete na sljedećoj poveznici .pdf

Kontakti:

HAMAG BICRO: Damir Nehyba, tel: 099/819-4540, email: [email protected]

RA IGRA: Sanja Mahovlić Vučinić, tel: 095/283-4562, email: [email protected]