Dječji vrtićSklopljen je ugovor o načinu rješavanja pitanja vezanih uz objekte dječjeg vrtića Ivanić Grad koji se nalaze na području Općine Kloštar Ivanić i prijenosu prava vlasništva nad nekretninama dječjeg vrtića.

Predstavnici grada Ivanić Grada i dječjeg vrtića Ivanić Grad zajedno s predstavnicima općine Kloštar Ivanić i Dječjeg vrtića «Proljeće» ugovorom su odlučili o prijenosu prava vlasništva nekretnina koje trenutačno koristi djećji vrtić Proljeće, a u vlasništvu su Dječjeg vrtića Ivanić Grad na Općinu Kloštar Ivanić.

Ovim ugovorom Općina Kloštar Ivanić postaje vlasnik nekretnina i zemljišta djećjeg vrtića u Kloštar Ivaniću.Time je omogućeno upravljanje, adaptacija ili moguće proširenje vrtića u budućnosti, koje zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa nije bilo moguće do sada, jer je vlasnik nekretnine bio grad Ivanić Grad.

Iz općinskog proračuna općine Kloštar Ivanić za potrebe otkupa nekretnine i zemljišta izdvojit će se 1.075.000,00 kn koji će biti uplaćeni Dječjem vrtiću Ivanić Grad.Iznos će biti isplaćen u tri obroka.Rok otplate je zaključno s danom 31.01.2010. godine.