Slika Dana 24. lipnja 2012. godine, održana je svečana sjednica Općinskog
vijeća Općine Kloštar Ivanić.
Na taj dan 24. lipnja slavi se dan Općine Kloštar Ivanić kada se ujedno
obilježava svetkovina rođenja svetog Ivana Krstitelja.

Ove godine proslava dana općine obilježena je svečanim potpisivanjem povelje o bratimljenju sa gradom Wilamovice iz Poljske, gdje su nazočili gosti iz prijateljskog grada, uzvanici i gosti iz susjednih općina i gradova.

Potpisivanje povelje sa gradom Wilamovice potekla je na ideju KUD-a „Obreška“ koji već niz godina razvija suradnju i druženje dvaju kud-a, postupajući u duhu ideje o ujedinjenoj Europi.

Prepoznavši zajedničke mogućnosti u proširenju odnosa dviju lokalnih zajednica na dobrobit njihovih građana, sklopljen je sporazum o bratimljenju koji se temelji na međusobnom interesu, razumijevanju i ravnopravnosti u budućoj zajedničkoj suradnji.

Svečana sjednica popraćena je izložbom ručnih radova pod nazivom „ručnikom kroz život“ u duhu prošlosti ovoga kraja u organizaciji udruge „Prijatelji Kloštra“.

Galerija slika:

SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika