SlikaU emisiji HRT-a "Dobro jutro Hrvatska", u ponedjeljak 26. studenog 2012.g., prikazan je kraći prilog o udruzi „Prijatelji Kloštra“ iz Kloštar Ivanića a povodom njihove nedavno održane izložbe: Riječi, riječi …zapisane na drvu, kamenu , tkanini i papiru….“, snimljen oko i u Etno kući 15.11.2012.g.

Doista je bilo jako lijepo čuti koju riječ o našemu kraju i na HRT-u, te s koliko ljubavi članovi udruge „Prijatelji Kloštra“ njeguju tradiciju i žele da se što više zna o našem kloštranskom kraju i svekolikoj tradicijskoj baštini našega zavičaja. Tako Udruga stalno i s puno mara, radi za dobrobit naše lokalne zajednice, sa željom da se ne zaborave naši običaji, kultura i način življenja.

 

Tako već 1. i 2. prosinca 2012.g. Udruga priprema Božićnu izložbu : "Advent u obitelji", koja će biti postavljena u Pučkom domu u Kloštar Ivaniću od 9,00 do 18,00 sati.

 

Vjerujemo da će posjetitelji i opet ponijeti lijepe uspomene s izložbe, te poći radosni u susret Božiću, s veseljem, čista srca i dobrih namjera.

 

Ako niste vidjeli prilog možete isti pogledati na slijedećem linku:

 

djh.hrt.hr/component/content/article/6635-rijei-rijei

 

 

SlikaSlikaSlikaSlikaSlika