SlikaKao svake godine tako je i ove, prva ekipa karate kluba „KIK“ iz Kloštra i Križa bila sudionik završnog međunarodnog turnira u 2012g. u Susedgradu - Božićni Kup 2012.

Po broju i kvaliteti natjecatelja (600) „Božićni Kup“ se svrstao u bok najuspješnijih turnira u protekloj 2012g. i postao nezaobilazan za sve one koji se žele naći u borilištu sa trenutno najkvalitetnijim takmičarima i sa njima odmjeriti svoje snage. Već je dobro je poznato da gdje je brojna dobra konkurencija da se tu pojavljuju i naši mladi karatisti, i ne samo pojavljuju nego i ostvaruju zavidne natjecateljske rezultate pa su tako :u konkurenciji ml.učenica B kategorije - kate, medalje su osvojile:

1. mjesto - Ida Matanić

3. mjesto - Patricija Kreber

Dok su učenici ekipno u sastavu Dorian Piljek, Luka Košćević i Filip Brdsko zauzeli izvrsno 3.mjesto i pokazali da prelaskom u stariju i zahtjevniju kategoriju natjecatelja zadržavaju korak sa najboljima sto im daje motiva i želje da se što bolje pripreme za nadolazeće PH i ponove odličan rezultat iz prošle godine osvajanjem 3.mjesta.

 

SlikaSlika{slika}