predstavaPredstava "Kidaj od svoje žene"

Subota, dana 09.03.2013. godine u 19 h u Pučkom domu "Kloštar Ivanić" .

Amatersko kazalište "Josip Badalić" Križ, 2013. godinu započelo je s premijernom predstave u dva čina "Kidaj od svoje žene". Mlađa postava amaterskih glumaca unazad par mjeseci marljivo je uvježbavala tekst i scenske pokrete.

Radi se o sasvim novoj predstavi u produkciji Amaterskog kazališta "Josip Badalić" iz Križa, za koju je originalni tekst napisao Ray Cooney (Run from your wife), a preveo i prilagodio Nino škrabe.

Redateljica Jadranka Pleše i glumačka postava u sastavu Ivan Borić, Maja Lajpold, Martina Puškarić, Slađana Vasiljević, Dario Vasiljević, Dario Nikšić, Philip Pleše, Maja Nikšić i Romana Kuzmić, oduševiti će vas i nasmijati ovom novom predstavom koja će biti izvedena u subotu, dana 06.03.2013. godine u Pučkom domu "Kloštar Ivanić" u 19 h.

Glumci su u realizaciju ove predstave uložili mnogo truda te nesebično odvajali svoje slobodno vrijeme. Premijerno, predstava je bila odigrana u Križu, te oduševila publiku. Sada je red na publici Kloštar Ivanića, da pokaže koliko im je uvijek drago doći na predstave Amaterskog kazališta "Josip Badalić" te kroz smijeh uživati u ovoj novoj komediji u dva čina.

Na ulazu se daje dobrovoljni prilog koji se prikuplja za Kloštranske mažoretkinje.