Slika25.KUP MLADOSTI 24.02.2013 Ivanić-Grad

Ove nedjelje u Ivanić-Gradu održan je 25. KUP MLADOSTI, natjecanje u karateu za mlađe uzraste.Kao i svake godine karatisti Mladosti i njihovi roditelji potrudili su se ugoditi svojim gostima kako bi se što ugodnije osjećali u našem gradu. I ovog puta organizacija je bila na nivou te se zahvaljujemo svim roditeljima i članovima kluba na nesebičnoj pomoći u organizaciji natjecanja. VELIKO HVALA,bez vas ovo natjecanje ne bi bilo tako uspješno. Natjecanje je okupilo 536 karatista iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine u katama i borbama.

U jakoj konkurenciji karatisti Mladosti postigli su dobre rezultate.U katama u kategoriji učenica po pojasevima nauspješnije su bile Jana Rovišćanec 2.mjesto i Vita šarić 3.mjesto. U borbama 3mjesta i brončane medalje osvojili su Matea Brković,Dora Bahčić,Stella Crnobrnja,Fran Prižmić i Vladimir Gašpar. Srebrnu medalju i drugo mjesto osvojila je Sara Jelić, a najuspješniji su bili Tino Ptičar i Jakov Bunjevac koj su osvojili zlatne medalje u svojim kategorijama.

 

11 KARATE FEST - VIROVITICA OPEN 02.03.2013

U subotu 02.ožujka u dvorani Tehničke škole održan je 11.KARATE FEST VIROVITICA OPEN. Na natjecanju je natupilo 560 karatista iz Slovenije, Srbije, Mađarske, Rumunjske, Crne Gore i Hrvatske.

 

Karatisti Mladosti nastupili su u borbama i postigli sljedeće rezultate:

Ivana čanađija 2.mjesto seniorke borbe -55kg

Nikola Brković 3.mjesto juniori borbe -76kg

Jakov Bunjevac 1.mjesto kadeti borbe +70kg

Vladimir Gašpar 3.mjesto kadeti borbe - 57kg

Fran Prižmić 2.mjesto mlađi kadeti borbe - 57kg

 

SlikaSlikaSlikaSlikaSlika