POŠTOVANE GRAĐANKE I GRAĐANI!

Povodom 24.i 25. lipnja – Dana Općine Kloštar Ivanić i Dana državnosti, upućujemo Vam iskrene čestitke sa željom da godišnjicu naše općine, i Dana Državnosti, najvećeg hrvatskog praznika i simbola uspostave hrvatske države, slobode i demokracije proslavite u miru, zdravlju i zadovoljstvu.

U teškim vremenima koja zajedno proživljavamo sa svakodnevnim gubitkom radnih mjesta, na nama je, svima zajedno izboriti se za nova radna mjesta, nove poslove, za proizvodnju i pravedan rad.

Na dan Općine Kloštar Ivanić održati će se svečana sjednica Općinskog vijeća s početkom u 12:30 sati u Pučkog domu Kloštar Ivanić, Trg Sv. Ivana bb. .pdf

 

Načelnik općine

Željko Filipović

 

U utorak, 24.6.2014. u svetištu Marije, Majke Milosrđa u Kloštar Ivaniću povodom svetkovine Rođenja sv. Ivana Krstitelja i Dana općine Kloštar Ivanić, nakon večernje svete mise u 18 sati održat će se glazbeni koncert.

Ženska vokalna skupina "Ive" predstavit će pjesmu "Gospi kloštarskoj".

Tekst: gđa. Štefica Vanjek

Glazba: fra Pero Kinderić

Aranžman: Ivan Mežnarić prof.

 

DOBRO DOŠLI!

( pdf - dokument )

poduzetniciPoduzetnici, želite li se predstaviti na općinskim stranicama? Javite nam se!

Svi smo svijesni poteškoća i lošeg stanja u hrvatskom gospodarstvu, a koje su se posebno negativno odrazilo na segment malog i srednjeg poduzetništva. Zbog toga Vam Općina Kloštar Ivanić želi dati podršku kako bi i dalje opstali na tržištu, nastavili stvarati nove vrijednosti te otvarati radna mjesta.