Slika Kloštranske mažoretkinje ostvarile su značajne uspjehe u svojim nastupima tijekom 2012. godine.

Jedno od najznačajnijih uspjeha je osvajanje 4 medalje na Državnom prvenstvu u Poreču kojima su se ujedno i kvalificirale na Europsko prvenstvo.

28. 01. 2012. – Kloštranske mažoretkinje gostovale su na Revijalnoj smotri mažoretkinja „Ireni u čast“ u Kutini koja se tradicionalno održava svake godine u čast osnivačice i višegodišnje trenerice Kutinskih mažoretkinja. Organizirano uz ostale timove i Kloštranske mažoretkinje su posjetile njezin grob i položile aranžman i lampione.

11. 03. 2012. – Sudjelovale su na 3. Međunarodnom turniru „Sisak open“ u sportskoj dvorani „Brezovica“ u Sisku. Sudjelovalo je 14 timova u raznim kategorijama, a Kloštranske mažoretkinje osvojile su 3 vrijedne medalje i to: kadetkinje mini formacija štap zlatnu medalju, juniorke mini formacija štap srebrnu i seniorke mini formacija štap srebrnu medalju.

SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika

15. 04. 2012. – Bile su sudionici revijalne smotre mažoretkinja u Velikoj Gorici povodom 15. obljetnice rada Velikogoričkih mažoretkinja.

12. 05. 2012. – U Poreču na Državnom prvenstvu, Kloštranske mažoretkinje osvojile su 4 medalje kojima su se ujedno i kvalificirale na Europsko prvenstvo. Mlađe kadetkinje osvojile su 3. mjesto, starije kadetkinje 1. mjesto, juniorke 1. mjesto i seniorke 3. mjesto u kategoriji mini formacija štap. Na izboru za miss mažoretkinje Andrijana Katalenić je izabrana za 1. pratilju, a miss mažoretkinje je bila djevojka iz Bedekovčanskih mažoretkinja. Ove godine su Kloštranske mažoretkinje imale čast biti na naslovnici programa Državnog prvenstva i to seniorski sastav mini formacija štap.

08. 06. 2012. – Sudjelovale su na smotri Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske u Martinskoj Vesi.

od 28. do 29. 06. 2012. – Natjecale su se na međunarodnom European Grand Prix turniru u Siofoku u Mađarskoj. S obzirom na veliku i jaku konkurenciju nisu osvojile niti jednu medalju, ali im je to bilo vrijedno iskustvo, a postigle su dva 4. mjesta u kategoriji mini formacija štap kadeti (mlađi kadeti) i mini formacija štap seniori.

od 22. do 24. 08. 2012. – u poljskom gradu Opole, Kloštranske mažoretkinje natjecale su se na Europskom prvenstvu na kojem je bilo prisutno 105 timova iz 7 država. Iako se nisu uspjele izboriti za jedno od prva 3 mjesta na postolju jer je konkurencija po brojnosti i kvaliteti ipak bila prejaka, bio je to još jedan lijepi doživljaj i iskustvo za njih koje vrijedi pamtiti.

20.10.2012. – organizirale su tradicionalnu Večer Kloštranskih mažoretkinja, 16. po redu. U gostima su bile Velikogoričke mažoretkinje, Mažoretkinje Martinčice, Bedekovčanske mažoretkinje, Mažoretkinje Općine Martinska Ves i Plesni klub Lana iz Dugog Sela. U svečanom dijelu programa nagrađene su srebrnom medaljom s likom mažoretkinje i posvetom za pet godina članstva u udruzi: Ela Šepec, Karmen Kovačević i Ana Haramustek; zlatnom medaljom s likom mažoretkinje i posvetom za deset godina članstva u udruzi: Ana Levar i Sandra Mlinac; te zlatnom plaketom s grbom Kloštranskih mažoretkinja, grbom Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske i posvetom za 15.
godina neprekidnog članstva i rada u udruzi Andrijana Katalenić. Andrijana već pune tri godine radi kao trenerica Kloštranskih mažoretkinja, a i sama trenira u seniorskom sastavu.

Kloštranske mažoretkinje su kroz godinu sudjelovale i na drugim manifestacijama kao što su fašnik u Kloštru, Kloštranski škrilak, humanitarni koncerti i dr.