gumene podlogeDana 22.07. 2014. god., ispred  Dječjeg vrtića u Kloštru Ivaniću  prezentirane su postavljene gumirane podloge na asfaltirano igralište područnog objekta Livada, čiji je projekt u cijelosti sponzoriran od strane INE.

Ovaj projekt je od iznimnog značaja za Dječji vrtić Proljeće iz Kloštra Ivanića,  kao i za lokalnu zajednicu a realiziran je tijekom ove godine uz Ininu podršku  koja osobito podržava  projekte  koji su namijenjeni  djeci i mladima za njihov što kvalitetniji razvoj, rast i školovanje.

Ina je također ove kao i prethodne godine sa financijskim sredstvima sponzorirala i NK „KLOŠTAR“ iz Kloštra Ivanića. 

Prezentaciji su prisustvovali predstavnici INE, Općine Kloštar Ivanić, ravnateljica Dječjeg vrtića Proljeće sa odgajateljicama i  polaznicima.

„Veseli nas što smo aktivno sudjelovali u radu zajednice i na veselje malih i velikih mogli podržati ovaj projekt. Iako je riječ o manjoj sredini, ona je za Inu posebno važna imajući na umu višegodišnju povezanost naše industrije s ovim krajem.

Nadamo se da ćemo ovako uspješnu suradnju nastaviti i u sljedećim godinama, na zadovoljstvo obje strane“ – izjavio je ovom prilikom g. Dubravko Novosel, direktor Inine proizvodne regije zapadna Hrvatska.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Proljeće zahvaljuje se INI koja je prepoznala važnost razvoja i poboljšanja  kvalitete odrastanja djece te na taj način podržava projekte.

Načelnik Općine Kloštar Ivanić, Željko Filipović zahvalio se INI na svim podržanim projektima koji se odnose na našu lokalnu zajednicu i nada se još boljoj i uspješnijoj suradnji.