Na temelju ukazane potrebe saziva se sastanak Fonda za poljoprivredu, koji će se održati dana 13.10.2017. g., ( PETAK ) s početkom u 15:30 sati u prostorijama Općine Kloštar Ivanić, vijećnica I. kat., Školska 22.

.pdf

Svim stanovnicima Općine Kloštar Ivanić i građanima Republike Hrvatske čestitamo Dan neovisnosti 8. listopada.

Vjerujemo u napredak i cjelovitu izgradnju Republike Hrvatske i hrvatskog naroda u cjelini.

Hrvatsku s ljubavlju i  ponosom izgrađujemo te se s dužnim poštovanjem sjećamo svih koji su dali svoj život za obranu domovine Republike Hrvatske i hrvatskog naroda.

 

                                                                 OPĆINA KLOŠTAR IVANIĆ  

Prigodom obilježavanja Dana Neovisnosti  Republike Hrvatske,  Općina Kloštar Ivanić će zajedno sa Udrugama hrvatskih branitelja, Odborom za branitelje,  položiti vijenac na spomen obilježje hrvatskim braniteljima u Parku hrvatskih branitelja u Kloštru Ivaniću u nedjelju  08. listopada 2017. godine u 10,00 sati.

 

                                                       Općina Kloštar  Ivanić 

Zagrebačka županija raspisala je natječaj za dodjelu stipendija za školsku/akademsku godinu 2017./2018. za učenike i studente s prebivalištem na području Zagrebačke županije. Natječaj je otvoren do 13. listopada 2017. godine. U ovoj školskoj godini Zagrebačka županija će dodijeliti 50 novih stipendija i to 30 za učenike te 20 za studente. Za 50 novih stipendista te stipendiste koji nastavljaju redovno školovanje u školskoj godini 2017./2018., Zagrebačka županija je osigurala 2.350.000 kuna.

Link na objavu Županije.

  Povodom Dječjeg tjedna pod motom „Ljubav djeci prije svega“ , načelnik Općine Kloštar Ivanić Željko Filipović upriličio je druženje s djecom Dječjeg vrtića „Proljeće“ u prostorijama Općine Kloštar Ivanić.

  U razgovoru sa načelnikom, djeca su ukazala na pravo djeteta na ljubav, obitelj, igru,  obrazovanje, pravo na „lijepo uređen vrtić“. Mališani su postavljali pitanja načelniku o njegovom radu u općini kao i o njegovim najdražim igrama u djetinjstvu.

  Načelnik je zaželio djeci puno igre, sretno djetinjstvo, ostvarenje njihovih želja. Također je naglasio da će nastojati usmjeriti pozornost najšire javnosti prema ostvarivanju prava, potreba i aktivnosti s djecom i za djecu.

Glas djece je bio: Odrasli imajte u vidu i naše prijedloge!  

Na temelju ukazane potrebe saziva se sastanak Socijalnog vijeća koji će se održati dana 05.10.2017.g. (ČETVRTAK) s početkom u 15,30 sati u prostorijama Općine Kloštar Ivanić, I. kat, Školska 22.

.pdf

Na temelju ukazane potrebe saziva se sastanak Odbora za branitelje, koji će se održati dana 04.10.2017.( SRIJEDA ) s početkom u 16,00 sati u prostorijama Općine Kloštar Ivanić, I kat., Školska 22. 

.pdf

Na međunarodnom natjecanju  International grand prix održanom 30.09.i 01.10.2017. u Austrijskom gradu Neusield Am See u konkurenciji od 12 zemalja   i preko 250 koreografija Kloštranske mažoretkinje  opet su se vratile kući zveckajući. 

Nastupale  su u tri  kategorije i u sve tri osvojile medalje:

   - Mini formacija štap kadeti- brončana medalja

   - Mini formacija štap juniori - zlatna medalja

   - Mini formacija  batonflag juniori - zlatna medalja.

Na temelju ukazane potrebe saziva se Sastanak Povjerenstva za procjenu šteta od elementarnih nepogoda, koji će se održati dana 27.09.2017. g. (SRIJEDA) s početkom u 09:00 sati u prostorijama Općine Kloštar Ivanić, I. kat, Školska 22.  

.pdf

Stranica 1 od 84