Odluka

o isplati uskrsnica umirovljenicima, nezaposlenima

i korisnicima zajamčene minimalne naknade

Umirovljenicima koji imaju prebivalište na području Općine Kloštar Ivanić, a primaju mjesečni iznos mirovine (uključivo sva mirovinska primanja) do 250,00 EUR,  nezaposlenim osobama s prebivalištem na području Općine Kloštar Ivanić, koje su prijavljene kao nezaposlene osobe kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Zagreb, Ispostave Ivanić Grad i koje ne primaju naknadu od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i radno nesposobnim korisnicima zajamčene minimalne naknade s prebivalištem na području Općine Kloštar Ivanić isplatiti će se uskrsnica u iznosu od 30,00 EUR.

 

Uskrsnica u iznosu od 20,00 EUR isplatit će se onim umirovljenicima koji imaju prebivalište na području Općine Kloštar Ivanić, a primaju mjesečni iznos mirovine (uključivo sva mirovinska primanja) od 250,01 EUR  do 400 EUR.

 

Uskrsnica u iznosu od 30,00 EUR isplatiti će se onim umirovljenicima kojima je mirovina u iznosu do 250,00 EUR a onim umirovljenicima kojima je mirovina u iznosu od 250,01 EUR do 400,00 EUR isplaćivat će se uskrsnica u iznosu od 20,00 EUR  ako im je ta mirovina jedini redoviti izvor prihoda u domaćinstvu (uključivo sva mirovinska primanja), što će umirovljenici dokazati odreskom od mirovine prethodnog mjeseca i vlastoručnim potpisom na izjavi.

Uskrsnica u iznosu od 30,00 EUR isplatit će se i nezaposlenim osobama s prebivalištem na području Općine Kloštar Ivanić, koje su prijavljene u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Zagreb, Ispostave Ivanić Grad do 10. ožujka 2023. godine i koje nisu primatelji novčane naknade što će dokazati uvjerenjem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ispostava Ivanić Grad.

Uskrsnica u iznosu od 30,00 EUR isplatit će se radno nesposobnim korisnicima zajamčene minimalne naknade s prebivalištem na području Općine Kloštar Ivanić što će dokazati rješenjem Hrvatskog zavoda za socijalni rad.

 

Uskrsnice će se isplaćivati od 03.04. – 05.04.2023. g. u vremenu od 09:00 do 15:00 sati u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kloštar Ivanić, Školska 22.