Ovan
 • Dnevni horoskop - Ovan
  Dnevni horoskop: 29.05.2024.

  LJUBAV: Vaš partner danas će biti posebno emotivan i nadahnut za ljubav. One koji su još sami mučit će čežnje.
  KARIJERA: Dvojit ćete da li u ono što je stabilno i dobro unijeti dašak otkačenih zamisli koje još niste isprobali.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite sitnice.


 • OVAN (21.3.-20.4.) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete jednako uživati bilo kao samac s prijateljima, bilo udvoje s voljenom osobom. Nerijetko ćete sve pomiješati zajedno i svi će biti zadovoljni. Oni koji su još sami lako će uspostavljati kontakte.
  KARIJERA: Malo više truda pokazat ćete u poslovima gdje se treba pokazati kreativnost ili tamo gdje postoji publika. U djelatnostima iz sjene, vi ćete raditi tek toliko koliko se mora, a niste svjesni da se i tim putem može stići daleko.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Potražite humoristične sadržaje.


 • OVAN (21.3.-20.4.) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Vaš ljubavi život ovaj bi se mjesec mogao opisati kao složen. Istovremeno će biti romantičnih susreta i prilika za ljubav, ali i kritika i provokacija. Trebat će biti trezven i snalažljiv da prepoznate što je što i da ne odreagirate kako ne treba. Ako uspijete, bit će vam lijepo. Poslovi se šire na više područja, vi se angažirani i pomalo umorni.


 • OVAN (21.3.-20.4.) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Bit ćete osjetljivi i s velikom potrebom da vas netko prigrli. Ako ste u vezi, dobro je, no ako ste sami, mučit će vas čežnje. Uz više otvorenosti i suradnje vaši bi privatni odnosi mogli napredovati, a vi biti sretniji. Razmislite.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • OVAN (21.3.-20.4.) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: Tijekom većine godine možete očekivati sasvim solidan i relativno miran ljubavni život. Nema loših tranzita po vašu privatnost, osim što ćete u dane oko 8.4. za vrijeme Sunčeve eklipse u vašem znaku, vjerojatno intenzivno razmišljati o samima sebi, o svojoj poziciji kako u svijetu, tako u odnosima. Sve ostalo bit će dobro, a posljednja dva mjeseca vaš će se privatni i ljubavni život nešto više intenzivirati, bit će više događaja, zbog tranzita Marsa po vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi. Znat ćete kvalitetno i učinkovito komunicirati. To će biti dobitna kombinacija za one koji još traže srodnu dušu. Budite otvoreni kakvi jeste iiskreni. Povoljno položena Venera još će vam više pomoći od 1.1. do 24.1., od 8.4. do 30.4. kad je u vašem znaku, potom opet od 12.7. do 6.8., te od 18.10. do 12.11.
  KARIJERA: Mnogi među vama samo će nastaviti graditi ono što su uspješno započeli posljednjih godinu, dvije. Ništa vas neće zaustaviti, a poneka sjetna misao neka samo bude blaga kočnica opreza da se ne zalijećete. Držite se realnih procjena,  no ne odustajte od svojih snova. Samo ih postavljajte u realne okvire i vrata će se otvarati. Zbog konjukcije Jupitera i Urana u vašoj prirodnoj 2. kući novca moguć je neočekivano velik dobitak tijekom proljeća. Nemojte se opustiti, nego predano radite dalje. Posebno dobro u nastavku su postavljeni svi poslovi povezani s kontaktima, komunikacijom, medijima, internetom, kraćim putovanjima, izražavanjem.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Imat ćete dovoljno snage tijekom cijele godine, a posebno zadnja dva mjeseca. Zdravlje će vas služiti dobro, a najveći izazov na tu temu bit će povremene i prolazne tužnjikave misli. Sjetite se one “Udri brigu na veselje” i sve će biti super.