Ovan
 • Dnevni horoskop - Ovan
  Dnevni horoskop: 24.02.2024.

  LJUBAV: Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi je prepoznati u jednoj neobičnoj osobi koja je originalna ili nije odavde.
  KARIJERA: Uslijedit će obnova kontakata sa poslovnim suradnicima iz inozemstva. U svemu ćete izgarati.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerojatno ste u pravu.


 • OVAN (21.3.-20.4.) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: Ovih dana pratit će vas kvalitetne ljubavne prilike. Iskoristite to da uživate ili da nekom izrazite ljubav. Neki će povremeno osjećati nedostatak atrakcija, pa će rado smišljati događaje koji nemaju relano uporište. Ako vam je dosadno, pomozite nekom.
  KARIJERA: Vjerojatno će se pokrenuti poslovi povezani s mladima ili zabavom. Neki će doseći rješenja koja su dugo bila nemoguća. Bit ćete zadovoljni materijalnim postignućima, ali i svijet slavnih i dalje će vam biti izazov kojem ne možete odoljeti.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Idite za svojom intuicijom.


 • OVAN (21.3.-20.4.) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Povremeno ćete biti odsutni duhom što će zapravo biti obrambeni mehanizam od blokada i frustracija. Neki će bježati u svijet mašte. Osobni odnosi poboljšat će se u drugom dijelu mjeseca, ali ćete na poslu i dalje više sanjariti nego raditi. Pazite da vam se ne potkradu greške. Nedostajat će vam energije, pa se redovno odmarajte.


 • OVAN (21.3.-20.4.) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Sanjat ćete o nečemu čega nema, ali će vas to izvlačiti iz ljubavne letargije u kojoj ćete se nalaziti. Mnogi će upravo maštom nadomjestiti ono što u njihovim privatnim odnosima trenutačno nedostaje.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • OVAN (21.3.-20.4.) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: Tijekom većine godine možete očekivati sasvim solidan i relativno miran ljubavni život. Nema loših tranzita po vašu privatnost, osim što ćete u dane oko 8.4. za vrijeme Sunčeve eklipse u vašem znaku, vjerojatno intenzivno razmišljati o samima sebi, o svojoj poziciji kako u svijetu, tako u odnosima. Sve ostalo bit će dobro, a posljednja dva mjeseca vaš će se privatni i ljubavni život nešto više intenzivirati, bit će više događaja, zbog tranzita Marsa po vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi. Znat ćete kvalitetno i učinkovito komunicirati. To će biti dobitna kombinacija za one koji još traže srodnu dušu. Budite otvoreni kakvi jeste iiskreni. Povoljno položena Venera još će vam više pomoći od 1.1. do 24.1., od 8.4. do 30.4. kad je u vašem znaku, potom opet od 12.7. do 6.8., te od 18.10. do 12.11.
  KARIJERA: Mnogi među vama samo će nastaviti graditi ono što su uspješno započeli posljednjih godinu, dvije. Ništa vas neće zaustaviti, a poneka sjetna misao neka samo bude blaga kočnica opreza da se ne zalijećete. Držite se realnih procjena,  no ne odustajte od svojih snova. Samo ih postavljajte u realne okvire i vrata će se otvarati. Zbog konjukcije Jupitera i Urana u vašoj prirodnoj 2. kući novca moguć je neočekivano velik dobitak tijekom proljeća. Nemojte se opustiti, nego predano radite dalje. Posebno dobro u nastavku su postavljeni svi poslovi povezani s kontaktima, komunikacijom, medijima, internetom, kraćim putovanjima, izražavanjem.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Imat ćete dovoljno snage tijekom cijele godine, a posebno zadnja dva mjeseca. Zdravlje će vas služiti dobro, a najveći izazov na tu temu bit će povremene i prolazne tužnjikave misli. Sjetite se one “Udri brigu na veselje” i sve će biti super.