Blizanci
 • Dnevni horoskop - Blizanci
  Dnevni horoskop: 24.02.2024.

  LJUBAV: Zateći ćete se u situaciji kad možete proširiti svoje kontakte. Bit će to prilika za one koji traže društvo.
  KARIJERA: Neki će poželjeti mali godišnji odmor, dok će drugi krenuti u malu inventuru koja ih je već dugo čekala.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Provjerite stanje svog automobila.


 • BLIZANCI (21.05 - 20.06) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: Većinu ovog tjedna vladat će opuštenost između vas i voljene osobe. Ništa više neće biti isforsirano, a dani će vam spontano donositi prilike za ljubav. Vaše osobno neraspoloženje dolazit će iz drugih područja života, pa to zanemarite.
  KARIJERA: Verojatno će se mjeriti vaša postignuća u radu. Budite spremni na to. Neki će gledati da vam iščačkaju neku staru manu ili grešku koja je zaboravljena. Nemojte tome pridavati značaj, jer je mnogo više dobrog, nego lošeg. Istina će izaći na vidjelo.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.


 • BLIZANCI (21.05 - 20.06) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Vaša komunikativnost doći će do izražaja tokom ovog mjeseca. Uspjet ćete postići većinu svojih ciljeva, ali i uz nešto napora. Ponekad ćete se osjećati prazni, ali ne uzimajte stvari previše k srcu. Osobni odnosi napredovat će polako, ali sigurno, tako da ćete na kraju mjeseca biti sasvim zadovoljni. Dovoljno za osmijeh na licu.


 • BLIZANCI (21.05 - 20.06) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Neki će shvatiti da su sasvim sretni i da im ne treba ništa više povrh toga. U tome će im pomoći njihovi prijatelji. Oni pak koji su u duljim vezama potrudit će se povezati partnera i svoje društvo što je više moguće.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • BLIZANCI (21.05 - 20.06) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: Do svibnja ćete vjeorjatno balansirati sa strogim kriterijima ili nemogućim zahtjevima prema drugoj strani, a onda, nakon 26.5., postat ćete prijazniji, srdačniji, otvoreniji I tolerantniji. Uz poneku prolaznu gunđajuću lamentaciju, no zanamarivog karaktera. Zbog optimizma koji će cijelu godinu u nastavku dobivati bitku s pesimizmom, uspijevat ćete održati dobro raspoloženje kako u sebi, tako i u društvu osobe do koje vam je stalo. I samci će tako lakše nalaziti nekog za sebe. Nema ničeg što bi vas sputavalo na putu do sreće u prvatnom životu osim vas samih. Znači da o vama to i ovisi. Uživajte u dane sklone vam Venere između 17.2. i 12.3., posebno od 24.5. do 18.6. kad je u vašem znaku, od 30.8. do 24.9., te od 8.12. do kraja godine.
  KARIJERA: Problemi sa šefom, starijim ljudima ili autoritetima pratit će vas većinu godine. Budite mudri iI uvijek preispitujte svoju ljestvicu vrijednosti i prioriteta, pa ako vam nešto baš nije bitno, pustite da na jedno uho uđe, a ne drugo neka izađe. Jupiter u vašem znaku od 26. 5. pa sve do kraja godine ublažit će spomenute situacije i sa svime ćete se nositi lakše, a pred vama će se otvoriti i lijepe prilike za rast i razvoj u profesionalnom pogledu.  Budite budni i iskoristite sve najbjolje što možete i znate. Zadnja dva mjeseca godine provest ćete u intenzivnoj komunikaciji, a moguća su i česta putovanja povezana poslom ili bar rad na terenu. Kako volite kretanje, vi ćete u tome uživati.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Katkad će vas mučiti niz pitanja na koje nećete odmah znati odgovore. Vaša znatiželja bit će u ozbiljnim iskušenjima, no ne žurite s razotkrivanjem, jer će neke stvari moći osvijetliti samo strpljenje i realan odnso prema životu. Ne zaboravite na to.