Blizanci
 • Dnevni horoskop - Blizanci
  Dnevni horoskop: 14.06.2024.

  LJUBAV: : Kako dan bude odmicao, vas će sve više obuzimati potreba za nježnošću i pažnjom. Imate pravo na to.
  KARIJERA: Potpuno vam je jasno što trebate činiti. U skladu s tim gradit planove i razvijate nove strategije.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Budite strpljivi i smirite se.


 • BLIZANCI (21.05 - 20.06) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: Vaša potreba za sigurnošću bit će jaka gotovo cijeli ovaj tjedan. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, u dubini duše pospremit ćete neke svoje želje i nećete od njih odustati. Samo ih nećete pokazati. Imat ćete povjerenja u budućnost.
  KARIJERA: Slijedeći svoj put doći ćete do faze kad treba biti na usluzi drugima. Upravo ta vrline vrijedna osobina doći će do izražaja ovih dana i to najviše zato jer će se situacija razviti u tom pravcu. Pomoći ćete mnogima oko sebe.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Nedostajat će vam energije. Štedite se.


 • BLIZANCI (21.05 - 20.06) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Većinu mjeseca učvršćivat ćete ono što ste postigli u privantom životu. Trebat će dosta truda da u tome i uspijete. Ponekad vam okolnosti neće ići na ruku, ali vaš odnos neće biti ugrožen. Neki će biti u iskušenju da previše troše, pa neka sebi odrede mjeru. Bit će i onih koji će biti nezadovoljni s plaćom, no šta je, tu je.


 • BLIZANCI (21.05 - 20.06) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Ništa se posebno novo neće događati na ljubavnom planu. Iako ćete na vrlo zanimljiv način uspjeti izraziti svoje osjećaje, konačni rezultat ipak neće biti emotivno ispunjenje. Ono se još čeka. Ne razbijajte glavu zbog toga.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • BLIZANCI (21.05 - 20.06) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: Do svibnja ćete vjeorjatno balansirati sa strogim kriterijima ili nemogućim zahtjevima prema drugoj strani, a onda, nakon 26.5., postat ćete prijazniji, srdačniji, otvoreniji I tolerantniji. Uz poneku prolaznu gunđajuću lamentaciju, no zanamarivog karaktera. Zbog optimizma koji će cijelu godinu u nastavku dobivati bitku s pesimizmom, uspijevat ćete održati dobro raspoloženje kako u sebi, tako i u društvu osobe do koje vam je stalo. I samci će tako lakše nalaziti nekog za sebe. Nema ničeg što bi vas sputavalo na putu do sreće u prvatnom životu osim vas samih. Znači da o vama to i ovisi. Uživajte u dane sklone vam Venere između 17.2. i 12.3., posebno od 24.5. do 18.6. kad je u vašem znaku, od 30.8. do 24.9., te od 8.12. do kraja godine.
  KARIJERA: Problemi sa šefom, starijim ljudima ili autoritetima pratit će vas većinu godine. Budite mudri iI uvijek preispitujte svoju ljestvicu vrijednosti i prioriteta, pa ako vam nešto baš nije bitno, pustite da na jedno uho uđe, a ne drugo neka izađe. Jupiter u vašem znaku od 26. 5. pa sve do kraja godine ublažit će spomenute situacije i sa svime ćete se nositi lakše, a pred vama će se otvoriti i lijepe prilike za rast i razvoj u profesionalnom pogledu.  Budite budni i iskoristite sve najbjolje što možete i znate. Zadnja dva mjeseca godine provest ćete u intenzivnoj komunikaciji, a moguća su i česta putovanja povezana poslom ili bar rad na terenu. Kako volite kretanje, vi ćete u tome uživati.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Katkad će vas mučiti niz pitanja na koje nećete odmah znati odgovore. Vaša znatiželja bit će u ozbiljnim iskušenjima, no ne žurite s razotkrivanjem, jer će neke stvari moći osvijetliti samo strpljenje i realan odnso prema životu. Ne zaboravite na to.