Rak
 • Dnevni horoskop - Rak
  Dnevni horoskop: 24.02.2024.

  LJUBAV: Kako dan bude odmicao, vi ćete postajati sve lucidniji u ljubavnim poduzimanjima.
  KARIJERA: Iako će vas svi gurati u prvi plan, vi ćete duboko u sebi osjećati potrebu da se malo povučete.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Pomoć stiže od intuicije.


 • RAK (21.06 - 20.07) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: Dani koji slijede svako malo će vam donositi prilike da poboljšate odnose s ljudima oko sebe. Ipak, vaša distanciranost katkada će osujetiti moguća zbližavanja. Uz više otvorenosti sve će ispasti bolje. Na vama je da se potrudite.
  KARIJERA: Osjetit ćete nervozu kad će trebati surađivati s drugima. Najviše zato jer s njihove strane neće sve izgledati profesionalno. Shvatite da nisu svi toliko uporni kao vi i da ponekad nekom treba progledati kroz prste. Nitko na svijetu nije savršen.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Ublažite svoje zahtjeve.


 • RAK (21.06 - 20.07) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Premda će izvana sve izgledati uredno i onako kako bi trebalo biti, iznutra ćete osjećati da vi možete više i bolje, a pogotovo u ljubavi. Vaša očekivanja u privatnosti neće biti sasvim u skladu s objektivnim prilikama. Osim ako ih ne isprovocirate sami. Na poslu će biti dinamično. Sve ćete se više i bolje povezivati s novim suradnicima.


 • RAK (21.06 - 20.07) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Zanimljivi susreti, ugodni razgovori uz ponešto vaše samokontrole, humor i dobre vibracije – sve to možete doživjeti u ovom periodu. Bit će doduše i nešto provokacija, ali ćete ih stoički podnijeti i sve okrenuti na šalu.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • RAK (21.06 - 20.07) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: Ništa bitno ili uznemirujuće neće poremetiti vaš skladan privatni i ljubavni život. Ako ste u duljoj vezi, tijekom ove godine svoj ćete odnos još više učvrstiti, a ako ste još sami, imat ćete sasvim dovoljno samopouzdanja da se otvorite i zbližite s eventualnom dragom vam osobom. Ukratko, ljubav ove godine mogla bi se opisati jednom riječju – stabilna. Oni koji sudiraju ili uče, vjerojatno će morati ulagati malo više napora ili će im ambicije biti izraženije na tom planu, pa je moguće da će ljubav malo stavljati po strani. Stoga, ako ste u vezi, jedino pazite da baš ne zapostavite voljenu osobu. Tijeom proljeća je moguć neočekivani sretan susret s nekim starim prijateljem ili prijateljicom koji će vas istinski ispuniti. Dobra vam je Venera od 12.3. do 8.4., od 18.6. do 12.7. kad je u Raku, te od 24.9. do 18.10.
  KARIJERA: Vaši interesi i teme koje će vas pretežno zaokupljati tijekom ove godine neće biti fokusirani na posao. Stoga će mnogi odrađivati ono što trebaju i bit će im više manje dobro. Ono što će vas više zanimati bit će istraživanja novih područja kojim ćete pristupati iznimno studiozno i ozbiljno. Neki će dobiti stipendije za profesionalno usavršavanje ili će poći na neki put gdje će doseći nova znanja. Sve to događat će se planirano i bit će uglavnom stabilno, a činit će vas zadovoljnijom osobom. U dane oko 8.4. kad se događa Sunčeva eklipsa u vašoj prirodnoj 10. kući karijere moguće su promjene s kojim ćete se dobro nositi. Odluke u vezi toga donosite bar dan kasnije nakon što pomrčina prođe.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Svakim danom osjećat ćete kako se u vama sve više stvara temelj za neko ljepše I sigurnije sutra. Rezultat je to nekih staibilizirajućih duljih tranzita zbog kojih će vam porasti samopouzdanje, a moći ćete i planirati na dulje staze. Budite mudri.