Rak
 • Dnevni horoskop - Rak
  Dnevni horoskop: 14.06.2024.

  LJUBAV: Mnogi će se raspričati o ljubavi u kojoj ne nedostaju strasti. Oni u vezama malo će provocirati.
  KARIJERA: Taman kad ste se pomakli s mrtve točke i doprli do novih informacija, opet ste stali jer čekate još neke odgovore.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Izdržite.


 • RAK (21.06 - 20.07) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: Ovih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imat ćete doduše dovoljno motivacije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi riječima nadoknađivati ono što im možda u emotivinom smislu nedostaje. U tome će i uspjeti.
  KARIJERA: Pregled proteklog razdoblja u vama budi nadu u druge, ali ne budi vaše vlastito samopouzdanje. Ipak, ovih ćete dana imati prilike više pokazati i dokazati svoje radne sposobnosti. Zato ne oklijevajte, nego zasučite rukave i radite.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na vama drag sport.


 • RAK (21.06 - 20.07) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Tajni planovi ili rezultati skrivanih istraživanja donijet će vam veliko zadovoljstvo. Oni koji su radili iz sjene doći će na svoje. Sad dolaze dani kad ćete sve moći iznijeti na vidjelo, a da to bude dobro prihvaćeno. Bit ćete sigurni, stabilni, spremni za akcije. U ljubavi će vam također ići prilično dobro.


 • RAK (21.06 - 20.07) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Ono čega trenutačno nema u vašem privatnom životu vi ćete uspijevati nadomjestiti svojom maštom. Ako izađete van među ljude, naići ćete na niz prilika za ugodna poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • RAK (21.06 - 20.07) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: Ništa bitno ili uznemirujuće neće poremetiti vaš skladan privatni i ljubavni život. Ako ste u duljoj vezi, tijekom ove godine svoj ćete odnos još više učvrstiti, a ako ste još sami, imat ćete sasvim dovoljno samopouzdanja da se otvorite i zbližite s eventualnom dragom vam osobom. Ukratko, ljubav ove godine mogla bi se opisati jednom riječju – stabilna. Oni koji sudiraju ili uče, vjerojatno će morati ulagati malo više napora ili će im ambicije biti izraženije na tom planu, pa je moguće da će ljubav malo stavljati po strani. Stoga, ako ste u vezi, jedino pazite da baš ne zapostavite voljenu osobu. Tijeom proljeća je moguć neočekivani sretan susret s nekim starim prijateljem ili prijateljicom koji će vas istinski ispuniti. Dobra vam je Venera od 12.3. do 8.4., od 18.6. do 12.7. kad je u Raku, te od 24.9. do 18.10.
  KARIJERA: Vaši interesi i teme koje će vas pretežno zaokupljati tijekom ove godine neće biti fokusirani na posao. Stoga će mnogi odrađivati ono što trebaju i bit će im više manje dobro. Ono što će vas više zanimati bit će istraživanja novih područja kojim ćete pristupati iznimno studiozno i ozbiljno. Neki će dobiti stipendije za profesionalno usavršavanje ili će poći na neki put gdje će doseći nova znanja. Sve to događat će se planirano i bit će uglavnom stabilno, a činit će vas zadovoljnijom osobom. U dane oko 8.4. kad se događa Sunčeva eklipsa u vašoj prirodnoj 10. kući karijere moguće su promjene s kojim ćete se dobro nositi. Odluke u vezi toga donosite bar dan kasnije nakon što pomrčina prođe.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Svakim danom osjećat ćete kako se u vama sve više stvara temelj za neko ljepše I sigurnije sutra. Rezultat je to nekih staibilizirajućih duljih tranzita zbog kojih će vam porasti samopouzdanje, a moći ćete i planirati na dulje staze. Budite mudri.