Strijelac
 • Dnevni horoskop - Strijelac
  Dnevni horoskop: 14.06.2024.

  LJUBAV: Danas se u vašem ljubavnom životu neće događati ništa posebno novo, ali će vas prijatleji pozvati na druženje.
  KARIJERA: Dok danas budete radili, u jednom trenutku bit će vam potpuno jasno gdje ste, kako stojite i kamo stremite.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Živčanost. Olabavite.


 • STRIJELAC (23.11 - 21.12) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: Vjerojatno ćete pomalo otupjeti za ljubav ili za zahtjeve druge strane. Ona vas neće najbolje razumjeti, ali ne pokušavajte objašnjavati kako se osjećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.
  KARIJERA: Privilegije kojim ste se nadali bit će blizu, ali vi sami nećete biti u najboljoj formi da ih iskoristite. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečiji zadatak ili jer takva pravila igre. Ipak, držite se postavljenjih ciljeva.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.


 • STRIJELAC (23.11 - 21.12) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Niz dobrih prilika za zaradu vjerojatno će vas potaknuti da se angažirate oko posla. Neki će tako možda preskočiti ili odgoditi planirani predah. Osobni odnosi bit će dobri, a ako još tražite srodnu dušu, najlakše i najbrže ćete je naći putujući. Bit će i nekih financijskih kalkulacija koje će vam zadati glavobolju, ali riješit ćete ih.


 • STRIJELAC (23.11 - 21.12) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Najbolje ćete se osjećati u većim grupama ljudi. Rado ćete izlaziti s prijateljima. Ako ste u vezi, povedite voljenu osobu sa sobom u svoje društvo. I ona (on) i vi osjećat će se bolje ako ste zajedno, pa makar i u masi.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • STRIJELAC (23.11 - 21.12) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: U osobnim odnosima neće biti ni plus ni minus, nego više manje sve standardno i uhodano. Mnogi će stoga tijekom ove godine učvrstiti svoje veze, a oni koji još traže srodnu dušu, imat će potrebno samopouzdanje da se nekom približe i obratno. Ono što je dobro i ipak će donijeti neku ljubavnu ekspanziju jest ulazak Juptiera u Blizanca 26.5., a to je vaša prirodna 7. kuća braka i duljih veza. S jedne strane, nemojte biti lijeni, jer ćete s druge strane, imati lijepe prilike za skladni razvoj ljubavnih odnosa. Manji problemi bit će povezani s kućom ili stanom, odnosno rješenjem stambenog pitanja, koje će ove godine od vas zahtijevati odgovornost i ozbiljan pristup. Dobra Venera donijet će sklad od 1.1. do 24.1. kad je u Strijelcu, od 8.4. do 30.4., od 12.7. do 6.8. , te opet u Strijelcu od 18.10. do 12.11.
  KARIJERA: Svi koji rade od kuće ili imaju privatni biznis poželjet će proširiti horizonte i posao jer se kod kuće neće osjećati dovoljeno dobro, odnosno imat će osjećaj da su sputani. Ipak, ono što ćete morati odraditi, odradite najozbiljnije. S druge strane, svi ostali imat će sjajnu priliku za nešto novo i izazovno na radnom mjestu tijekom proljeća, pa neka budu budni. Svi zaposleni u uslužnim djelatnostima bit će na dobitku. Posljednja dva mjeseca u godini vjeorjatno ćete svoj fokus staviti na suradnju s inozemstvom ili ćete se tu maksimalno angažirati. Ukoliko ste student ili još učite, tada ćete uložiti malo veće napore da postignete ono štožćelite. Imat ćet dovoljno snage da u tome i uspijete.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Uz sport iI zdrave navike, posebno boravka i izleta u prirodu, vi ćete uspješno nadilaziti manje mračne misli koje će povremeno dolaziti. Zanemarite ih i svoj fokus uvijek držite ne onom od čega se osjećate lijepo i dobro, pa će sve tako i biti.