Strijelac
 • Dnevni horoskop - Strijelac
  Dnevni horoskop: 4.03.2024.
  {ddnevni-horoskop limit="1" offset="3"}{/dnevni-horoskop}

 • STRIJELAC (23.11 - 21.12) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: Mašta i stvarnost miješat će vam se u ljubavnom životu gotovo svakodnevno. Možda ćete idealizirati voljenu osobu pripisujući joj osobine koje u realnosti nema ili ćete pak tražiti nemoguće Trebate se spustiti na zemlju. To je zdravo.
  KARIJERA: Učvrstit ćete stečene pozicije i povremeno se ponašati kao diktator, premda to možda i niste. Shvaćate da se vrijedilo potruditi i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji u svojoj profesiji koriste intuiciju ili se trebaju boriti.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Zadržite neke stvari za sebe.


 • STRIJELAC (23.11 - 21.12) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Spontano lutanje, zabavljanje i uživancija s društvom bit će obilježja ovog mjeseca. Bit ćete voljeni na pomalo neobičan način, a vjerojatno je i obratno. U poslu ćete kombinirati ozbiljnost i neozbiljnost što će katkada zbunjivati vaše kolege. Pazite da vam se ne potkradu greške u poslovanju. Držite se pravila.


 • STRIJELAC (23.11 - 21.12) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Zanemarit ćete nerealne zahtjeve druge strane i pokušati zrelijim pristupom dovesti stvari u red. Doduše, možda ćete se osjećati kao da ste u out-u, izbačeni iz igre. Ne tugujte zbog toga, jer će proći kako je i došlo. Bit će bolje.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • STRIJELAC (23.11 - 21.12) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: U osobnim odnosima neće biti ni plus ni minus, nego više manje sve standardno i uhodano. Mnogi će stoga tijekom ove godine učvrstiti svoje veze, a oni koji još traže srodnu dušu, imat će potrebno samopouzdanje da se nekom približe i obratno. Ono što je dobro i ipak će donijeti neku ljubavnu ekspanziju jest ulazak Juptiera u Blizanca 26.5., a to je vaša prirodna 7. kuća braka i duljih veza. S jedne strane, nemojte biti lijeni, jer ćete s druge strane, imati lijepe prilike za skladni razvoj ljubavnih odnosa. Manji problemi bit će povezani s kućom ili stanom, odnosno rješenjem stambenog pitanja, koje će ove godine od vas zahtijevati odgovornost i ozbiljan pristup. Dobra Venera donijet će sklad od 1.1. do 24.1. kad je u Strijelcu, od 8.4. do 30.4., od 12.7. do 6.8. , te opet u Strijelcu od 18.10. do 12.11.
  KARIJERA: Svi koji rade od kuće ili imaju privatni biznis poželjet će proširiti horizonte i posao jer se kod kuće neće osjećati dovoljeno dobro, odnosno imat će osjećaj da su sputani. Ipak, ono što ćete morati odraditi, odradite najozbiljnije. S druge strane, svi ostali imat će sjajnu priliku za nešto novo i izazovno na radnom mjestu tijekom proljeća, pa neka budu budni. Svi zaposleni u uslužnim djelatnostima bit će na dobitku. Posljednja dva mjeseca u godini vjeorjatno ćete svoj fokus staviti na suradnju s inozemstvom ili ćete se tu maksimalno angažirati. Ukoliko ste student ili još učite, tada ćete uložiti malo veće napore da postignete ono štožćelite. Imat ćet dovoljno snage da u tome i uspijete.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Uz sport iI zdrave navike, posebno boravka i izleta u prirodu, vi ćete uspješno nadilaziti manje mračne misli koje će povremeno dolaziti. Zanemarite ih i svoj fokus uvijek držite ne onom od čega se osjećate lijepo i dobro, pa će sve tako i biti.