Vaga
 • Dnevni horoskop - Vaga
  Dnevni horoskop: 24.02.2024.

  LJUBAV: Neki će osjetiti potrebu da se povjere drugoj strani, no neka doziraju informacije, jer ne trebaju reći baš sve.
  KARIJERA: Pred vama su nove financijske mogućnosti. Ako su legalne, prihvatite ih. Ako nisu, odbacite ih.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Kašalj.


 • VAGA (23.09 - 22.10) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: Dobre društvene okolnosti i zanimljivi događaji pratit će vas većinu tjedna. Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos s osobom do koje vam je stalo. Bit će malih nervoza i nesporazuma, ali oni su zanemarivi u usporedbi s dobrim utjecajima.
  KARIJERA: Dobro ćete kormilariti sa zahtjevnijim i značajnijim temama. Neki će biti promaknuti ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci. U financijskom smislu trebali biste ostvariti dobre rezultate. Neki će trošiti više od planiranog.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Krećite se više na zraku i po suncu.


 • VAGA (23.09 - 22.10) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Vaš kvalitetan ljubavni period nastavit će se većinu ovog mjeseca. Možete izlaziti ili biti kod kuće ud rutšvu voljene osobe, no nikad vam neće biti dosadno. Uživat ćete punim plućima. Zaposleni u uslužnim djelatnostima imat će više posla nego inače, a oni će se razvijati dobro. Male zbrke moguće su u komunikaciji.


 • VAGA (23.09 - 22.10) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Ljubav će biti tiha, a vi tajanstveni. Neki bi se mogli zateći u iskušenju formiranja tajne ljubavne veze. Zbrka koja će možda nastati, pojavit će se na razini komunikacije. Stoga šutite i jednostavno pokažite ljubav.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • VAGA (23.09 - 22.10) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: Dvije eklipse u vašem znaku, 25.3. (Mjesečeva) i 2.10. (Sunčeva) stavit će vas u središte pozornosti. Tih dana intenzivno ćete razmišljati i osjećati o sebi, o svojoj poziciji u nekom odnosu, ili ćete se morati angažirati na tu temu. Bitno je da odluke, koje će vam biti važne, donosite barem dan nakon što pomrčina prođe, jer će vam tada sve biti jasnije. 8.4. je također eklipsa (Sunčeva) u Ovnu, a u vašoj prirodnoj 7. kući braka i duljih veza, pa oko tih dana vrijedi više manje isto, s tim da će fokus biti više prema drugoj strani. Ova godina će vam u ljubavi biti važna jer će iznjedriti neke novine, bitne odrednice, a na vama je da pametno odvažete slušajući prije svega sebe iznutra.  Povoljna vam je Venera od 17.2. do 12.3., od 24.5. do 18.6., od 30.8. do 24.9. kad je u Vagi, te od 8.12. do kraja godine.
  KARIJERA: Ozračje na radnom mjestu postajat će turobnije, zahtjevnije, a odnosi s kolegama tražit će strpljenje, zrelost i promišljenot. Utoliko će vam biti malo teže, ali pametnim balansiranjem sve ćete znati postaviti na svoje mjsto. Istovremeno i neobično je da je moguć iznenadani neočekivani dobitak ili podrška od strane drugih (to nisu kolege niti podređeni, nego netko izvan toga) tijekom proljeća, što će vas ispuniti dodatnim poletom za rad. Dati vam dobar vjetar u leđa. Nakon 26.5. kad Jupiter pređe u znak Blizanca, sve će vam biti lakše, a moguće je da ćete ojačati poslove i kontakte s inozemstvom, što će otvoriti lijepe prilike za profesionaalni razvoj. Oni koji uče bit će na dobitku.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Iako će vam se katakad činiti da imate veće zahtjevnosti nego što možda zaslužujete, dugoročno gledjaući, pred vama je period kad će vam mnoge stvari ići na ruku. Vjerojatno to nećete odmah vidjeti, no kako vrijeme bude prolazilo, postajat će sve očitije. Bez brige.