Vaga
 • Dnevni horoskop - Vaga
  Dnevni horoskop: 14.06.2024.

  LJUBAV: Vaše ljubavno samopouzdanje bit će na zavidnoj razini. Stoga će vas malo zbuniti osjetljivost partnera.
  KARIJERA: Svi oni čiji je posao istraživačkog karaktera danas bi mogli doći do zanimljivog otkrića.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte u sebe.


 • VAGA (23.09 - 22.10) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: Razmišljat ćete i dakako analizirati što nedostaje u vašem privaTNom životu. Imat ćete potrebu za povlačenjem, a vaše ljubavno raspoloženje bit će klimavo. Smanjit ćete svoja ljubavna očekivanja i postati pravi realist.
  KARIJERA: Slušajte druge više nego sami sebe. U ovom trenutku to je tako. Ljudi oko vas i oni s kojim poslovno surađujete trenutačno više vide od vas ili imaju veći utjecaj na stvari. Zato se povežite i ne pitajte previše. Suradnja je ključ uspjeha.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.


 • VAGA (23.09 - 22.10) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Možete očekivati vrlo pozitivan mjesec u kom će mnoge stvari polako početi dolaziti na svoje mjesto. Jedino što će vas mučiti, a više u drugom dijelu mjeseca, bit će male moralne dvojbe. Zato se dobro organizirajte i uvijek prvo promislite što je zapravo na stvari. Pokrenut će se neki dugoročni poslovi ili će se postojeći stabilizirati.


 • VAGA (23.09 - 22.10) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Imat ćete sjajnih ideja kako osvježiti svoj ljubavni život. Povedite se za njima, bit ćete sretniji. Vaši ljubavni apetiti rast će iz dana u dan. Gledat ćete da što više vremena provedete s voljenom osobom ili ako ste sami, s društvom.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • VAGA (23.09 - 22.10) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: Dvije eklipse u vašem znaku, 25.3. (Mjesečeva) i 2.10. (Sunčeva) stavit će vas u središte pozornosti. Tih dana intenzivno ćete razmišljati i osjećati o sebi, o svojoj poziciji u nekom odnosu, ili ćete se morati angažirati na tu temu. Bitno je da odluke, koje će vam biti važne, donosite barem dan nakon što pomrčina prođe, jer će vam tada sve biti jasnije. 8.4. je također eklipsa (Sunčeva) u Ovnu, a u vašoj prirodnoj 7. kući braka i duljih veza, pa oko tih dana vrijedi više manje isto, s tim da će fokus biti više prema drugoj strani. Ova godina će vam u ljubavi biti važna jer će iznjedriti neke novine, bitne odrednice, a na vama je da pametno odvažete slušajući prije svega sebe iznutra.  Povoljna vam je Venera od 17.2. do 12.3., od 24.5. do 18.6., od 30.8. do 24.9. kad je u Vagi, te od 8.12. do kraja godine.
  KARIJERA: Ozračje na radnom mjestu postajat će turobnije, zahtjevnije, a odnosi s kolegama tražit će strpljenje, zrelost i promišljenot. Utoliko će vam biti malo teže, ali pametnim balansiranjem sve ćete znati postaviti na svoje mjsto. Istovremeno i neobično je da je moguć iznenadani neočekivani dobitak ili podrška od strane drugih (to nisu kolege niti podređeni, nego netko izvan toga) tijekom proljeća, što će vas ispuniti dodatnim poletom za rad. Dati vam dobar vjetar u leđa. Nakon 26.5. kad Jupiter pređe u znak Blizanca, sve će vam biti lakše, a moguće je da ćete ojačati poslove i kontakte s inozemstvom, što će otvoriti lijepe prilike za profesionaalni razvoj. Oni koji uče bit će na dobitku.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Iako će vam se katakad činiti da imate veće zahtjevnosti nego što možda zaslužujete, dugoročno gledjaući, pred vama je period kad će vam mnoge stvari ići na ruku. Vjerojatno to nećete odmah vidjeti, no kako vrijeme bude prolazilo, postajat će sve očitije. Bez brige.