Jarac
 • Dnevni horoskop - Jarac
  Dnevni horoskop: 4.03.2024.
  {ddnevni-horoskop limit="1" offset="3"}{/dnevni-horoskop}

 • JARAC (22.12 - 20.01) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: Privlačit će vas mnoge skrivene stvari. Neki će se mučiti s iskušenjem tajne ljubavne veze. Strasti vam neće dati mira i vodit ćete u sebi jaku borbu između razuma i osjećaja. Bilo bi bolje povesti za za razumom. Preispitajte se.
  KARIJERA: Rad iz sjene bit će vam najugodnija opcija. Ono što radite činit ćete mirno, bez previše atrakcija. Uživat ćete u istraživanju nepoznatog, ali i u sitnicama. Neki će svoje ambicije svesti na realnu mjeru i to će im goditi.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite uznemirujući san.


 • JARAC (22.12 - 20.01) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Možete očekivati zahtjevan mjesec u svakom pogledu. Neke planete poredat će se tako da stalno treba biti budan. Bit će prilika, ali i streesova. Usredotočite se i ne idite glavom kroz zid. Ono što sad ne možete, možda ćete moći kasnije. Dobri su vam prijatelji, a u ljubavi su moguća prava iznenađenja.


 • JARAC (22.12 - 20.01) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Neki će biti na pragu zaljubljivanja, a posebno se to odnosi na mlade. Ipak, nedostajat će nešto hrabrosti.  Pored toga, domaće kućne stvari uzet će vam dobar dio slobodnog vremena. Izgledno je bavljenje stanom, kućom ili slično.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • JARAC (22.12 - 20.01) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: Izgleda da ćete se ove godine pretvoriti u pravog Jarca, tj. Jaricu. Vaš fokus bit će svugdje drugdje, a najmanje na ljubavi. To ne znači da ljubavi neće biti, naprotiv, ali tranziti planeta niti vam tu idu posebno na ruku, niti kontra ruke. Znači, ako ste u stabilnoj vezi, učvrstit ćete je, pod jednim uvjetom – da zbog svega drugog ne zapostavljate voljenu osobu. Dajte se sjetiti i pokažite joj (mu) neki znak pažnje, puno će im značiti, a vama će biti lakše jer ćete izbjeći suvišna pitanja što sada radiš, koliko će to trajati, dokad i slično. Budite iskreni i ljubazni. Oni koji su još sami, neka pak ne zaborave da je ljepše udvoje, pa neka koji put pogledaju i oko sebe. Vrijedi. Povoljna Venera vam je od 24.1. do 17.2. kad je u Jarcu, od 30.4. do 24.5., od 6.8. do 30.8., te od 12.11. do 8.12. – opet u Jarcu.
  KARIJERA: Poslovni odnosi će postati ozbiljni, igra zahtjevnija, a vi u krupnijim prilikama da ostvarite važne kontakte. Za vas će to biti potreban izazov i put kojim ćete ostvariti napredak. Dvije eklipse u vašem prirodnom 10. polju karijere, 25.3. i 2.10. sigurno će donijeti nove prilike kroz određene novosti i promjene, a na vama je da pametno odlučujete što podrazumijeva i to da to činite bar dan nakon što pomrčine prođu. Ulazak Jupitera u vašu prirodnu 6. kuću službe i radnog mjesta nakon 26.5. pa sve do kraja godine, donijet će pak ugodno i pozitivno ozračje istom, dobre odnose s kolegama, neku lijepu priliku ili posao u kom ćete spojiti ugodno s korisnim, te se moći razvijati.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Dosta pozitivnih tranzita na vaš znak tijekom većine godine davit će vam snagu i volju da idete dalje. Budite i ostanite realist, jer ćete tako proći najbolje. To ne znači da zanemarite svoju maštu koju imate, nego da je pametno uklopite u stvarnost.