Jarac
 • Dnevni horoskop - Jarac
  Dnevni horoskop: 14.06.2024.

  LJUBAV: Budite taktični u ponašanju i izražavanju, te ne reagirajte u trenutku. Prvo promislite, a onda recite. I sve će biti dobro.
  KARIJERA: Odlično će vam ići svaka djelatnost gdje vi imate direktan utjecaj na stvari, kao i poslovi oko prezentacije.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Razmislite o sebi.


 • JARAC (22.12 - 20.01) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: U u vašim osobnim odnosima vladat će ležernost. Mnogi parovi uživat će bez pritiska da se nekamo mora izaći ili nešto nekom dokazati. Bit će i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija, a tu su i male provokacije.
  KARIJERA: Prepreke koje vi vidite objektivno su manje nego što vam se čine. Nadilazit ćete ih svojom maštom i sposobnosšću prilagodbe. Pokazat ćete svoju kreativnu crtu. To što će uz sve to ići i određeni napori, očekivano je.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Imate dovoljno snage za sve što trebate.


 • JARAC (22.12 - 20.01) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Ljubav biste ovaj mjesec mogli osjetiti kroz diplomaciju i kompromise. Kod mnogih će glavnu riječ voditi partner, a oni će se uglavnom trebati prilagođavati. Na poslu vas čekaju male protekcije zbog kojih ćete se veseliti. Imat ćete dovoljno snage. Neki će povremeno živjeti na staroj slavi, ali njihov šarm će razoružati sve moguće kritičare.


 • JARAC (22.12 - 20.01) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Ljudi iz vaše bliže okoline navodit će vas na povećano kretanje i uspjeti stvoriti prilike za susrete s novim osoboma. Mogli biste se zateći na vrlo zanimljivom društvenom ili umjetničkom okupljanju koje će vas potaknuti na nove ljubavne poteze.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • JARAC (22.12 - 20.01) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: Izgleda da ćete se ove godine pretvoriti u pravog Jarca, tj. Jaricu. Vaš fokus bit će svugdje drugdje, a najmanje na ljubavi. To ne znači da ljubavi neće biti, naprotiv, ali tranziti planeta niti vam tu idu posebno na ruku, niti kontra ruke. Znači, ako ste u stabilnoj vezi, učvrstit ćete je, pod jednim uvjetom – da zbog svega drugog ne zapostavljate voljenu osobu. Dajte se sjetiti i pokažite joj (mu) neki znak pažnje, puno će im značiti, a vama će biti lakše jer ćete izbjeći suvišna pitanja što sada radiš, koliko će to trajati, dokad i slično. Budite iskreni i ljubazni. Oni koji su još sami, neka pak ne zaborave da je ljepše udvoje, pa neka koji put pogledaju i oko sebe. Vrijedi. Povoljna Venera vam je od 24.1. do 17.2. kad je u Jarcu, od 30.4. do 24.5., od 6.8. do 30.8., te od 12.11. do 8.12. – opet u Jarcu.
  KARIJERA: Poslovni odnosi će postati ozbiljni, igra zahtjevnija, a vi u krupnijim prilikama da ostvarite važne kontakte. Za vas će to biti potreban izazov i put kojim ćete ostvariti napredak. Dvije eklipse u vašem prirodnom 10. polju karijere, 25.3. i 2.10. sigurno će donijeti nove prilike kroz određene novosti i promjene, a na vama je da pametno odlučujete što podrazumijeva i to da to činite bar dan nakon što pomrčine prođu. Ulazak Jupitera u vašu prirodnu 6. kuću službe i radnog mjesta nakon 26.5. pa sve do kraja godine, donijet će pak ugodno i pozitivno ozračje istom, dobre odnose s kolegama, neku lijepu priliku ili posao u kom ćete spojiti ugodno s korisnim, te se moći razvijati.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Dosta pozitivnih tranzita na vaš znak tijekom većine godine davit će vam snagu i volju da idete dalje. Budite i ostanite realist, jer ćete tako proći najbolje. To ne znači da zanemarite svoju maštu koju imate, nego da je pametno uklopite u stvarnost.