Djevica
 • Dnevni horoskop - Djevica
  Dnevni horoskop: 24.02.2024.

  LJUBAV: Vaše sanjarenje privodi se kraju i vi se polako spuštate na zemlju. Ljubavni život se također poboljšava.
  KARIJERA: Radit ćete lakše i bolje surađivati s drugima. Utoliko će doći do poboljšanja u poslu, a i rezultati neće izostati.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Odvojite emocije od posla.


 • DJEVICA (22.08 - 22.09) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: Idućih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imat ćete doduše dovoljno energije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi riječima nadoknađivati ono što im u emotivinom smislu nedostaje. U tome će i uspjeti.
  KARIJERA: Volite rad s ljudima, ali sada cijenite prije svega poslove koji su sigurni. Stabilnost je tema o kojoj ćete rado diskutirati s kolegama. Svoje poslovne interese usmjerivat ćete prema spomenutom kriteriju. Postajete realniji.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Tko može, neka ode na plivanje.


 • DJEVICA (22.08 - 22.09) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Mnogi će se duboko zamisliti o svom privatnom životu. Okolnosti, ljudi i događaji u njima će svako malo provocirati potrebu za preispitivanjem istog. U poslu ćete biti u iskušenjima nekih suradnji. Moguće je da ćete jednu prekinuti kako bi počeli neku novu. Sve ćete doživjeti kao stres. Neki će otići na godišnji odmor.


 • DJEVICA (22.08 - 22.09) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Vaši provodi kao da nemaju kraja. Ljudi, okolnosti i odgađaji idu vam na ruku i stalno stvaraju prilike za druženja. Oduše, vaš stil izražavanja ljubavi malo će umoriti drugu stranu, pa pokušajte biti tiši i manje zahtjevni.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50(Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • DJEVICA (22.08 - 22.09) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: I dalje će vas povremeno mučiti opozicioni Saturn u vašoj prirodnoj 7. kući braka i duljih veza. Istina, neki su se već  naučili nositi s njim, putem humora, gledajući takve sadržaje, prizivajući k sebi pozitivne i vedre misli, te sve to šireći kroz svoju vezu. Nastavite tako,  naročito kad dođu oni sivlji dani. Od vas se traži red, strpljenje, zrelost, odgovornost, pa sve to i prihvatite. Pokažite se kao odrasla osoba. Kasnije će vam biti drago. Mjesečeva eklipsa 18.9. u vašoj prirodnoj 7. kući iznjedrit će neka pitanja ili emocije s kojim će se biti zahtjevno nositi. Strpljen, spašen. Ako nikako drukčije, onda tako. Ne čačakajte tamo gdje ne treba. Svakako iskoristite dane kad vam je Venera naklonjena, a to će biti od 24.1. do 17.2., od 30.4. do 24.5., posebno od 6.8. do 30.8. kad je u vašem znaku, te od 12.11. do 8.12.
  KARIJERA: Suradnje i ugovaranja poslova tijekom cijele godine zahtijevat će od vas maksimum promišljenosti, profesionalnosti i suzdržanosti. Provjeravajte činjenice i držite se zadanih obrazaca, pa će sve biti dobro. S druge strane, nova znanja i novi horizonti u profesiji kojom se bavite bit će vam otvoreni. Neki će krenuti u usavršavanje svojih profesionalnih znanja, a psoebno dobro bit će za to proljeće. Bit će i onih koji će zbog svega poći u inozemstvo, no prije svega de nešto nauče. Ako još studirate to je vrijeme dobro za planiranje i razmjenu u vezi studiranja. Nakon 26.5. zbog Jupitera u vašoj prirodnoj 10. kući karijere moguće su dobre prilike za razvoj, krupniji posao ili promaknuća.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Manje brige dolazit će izvana, od drugih ljudi, a posebno od starijih ili autoriteta. Ne raspravljajte i na analizirajte previše, jer ćete samo izgubiti energiju. Uzimajte stvari kao činjenice i nosite se s njima na dnevnoj bazi. Već idući dan bit će lakše. Korak po korak.