Djevica
 • Dnevni horoskop - Djevica
  Dnevni horoskop: 14.06.2024.

  LJUBAV: Malim manevrima možete poboljšati svoj odnos s voljenom osobom. Velike ljubavne ambicije zasad pustite.
  KARIJERA: Moguće je da ćete nepromišljenim postupkom uzrokovati manji financijski gubitak ili gubitak nečije potpore.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Prošetajte na zraku.


 • DJEVICA (22.08 - 22.09) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: Malo je vjerojatno da ćete doseći ono čemu težite u ljubavi, ali se barem nemojte boriti s nečim što nema smisla. Razlučite tko je tko, ali ne reagirajte pod svaku cijenu. Tek kasnije imat ćete razloga da jasno pokažete što osjećate.
  KARIJERA: Dobro ćete kormilariti sa zahtjevnijim i značajnijim temama. Neki će biti promaknuti ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci. U financijskom smislu trebali biste ostvariti dobre rezultate. Neki će trošiti više od planiranog.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Moguća je nesanica ili tjeskoba. Zanemarite to.


 • DJEVICA (22.08 - 22.09) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Oni koji su još sami ovog bi mjeseca mogli doživjeti snažnu ljubav s osobom iz svoje radne sredine. Neka obrate pozornost na kolege. Već vezani uživat će u dnevnom ritmu koji će obogatiti jačom erotikom. Privatnici će biti u iskušenjima, a na poslu će svi morati položiti račune i završiti inventure. Neće uvijek biti lako.


 • DJEVICA (22.08 - 22.09) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Nećete ulaziti u rasprave zašto je nešto takvo kakvo jest, jer i sami znate da će proći. Mirom ćete održavati status quo. Svima oko sebe poželjet ćete dobru zabavu, a vi ćete se skloniti u svoj svijet intimnosti, bilo sami, bilo u paru. Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50(Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • DJEVICA (22.08 - 22.09) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: I dalje će vas povremeno mučiti opozicioni Saturn u vašoj prirodnoj 7. kući braka i duljih veza. Istina, neki su se već  naučili nositi s njim, putem humora, gledajući takve sadržaje, prizivajući k sebi pozitivne i vedre misli, te sve to šireći kroz svoju vezu. Nastavite tako,  naročito kad dođu oni sivlji dani. Od vas se traži red, strpljenje, zrelost, odgovornost, pa sve to i prihvatite. Pokažite se kao odrasla osoba. Kasnije će vam biti drago. Mjesečeva eklipsa 18.9. u vašoj prirodnoj 7. kući iznjedrit će neka pitanja ili emocije s kojim će se biti zahtjevno nositi. Strpljen, spašen. Ako nikako drukčije, onda tako. Ne čačakajte tamo gdje ne treba. Svakako iskoristite dane kad vam je Venera naklonjena, a to će biti od 24.1. do 17.2., od 30.4. do 24.5., posebno od 6.8. do 30.8. kad je u vašem znaku, te od 12.11. do 8.12.
  KARIJERA: Suradnje i ugovaranja poslova tijekom cijele godine zahtijevat će od vas maksimum promišljenosti, profesionalnosti i suzdržanosti. Provjeravajte činjenice i držite se zadanih obrazaca, pa će sve biti dobro. S druge strane, nova znanja i novi horizonti u profesiji kojom se bavite bit će vam otvoreni. Neki će krenuti u usavršavanje svojih profesionalnih znanja, a psoebno dobro bit će za to proljeće. Bit će i onih koji će zbog svega poći u inozemstvo, no prije svega de nešto nauče. Ako još studirate to je vrijeme dobro za planiranje i razmjenu u vezi studiranja. Nakon 26.5. zbog Jupitera u vašoj prirodnoj 10. kući karijere moguće su dobre prilike za razvoj, krupniji posao ili promaknuća.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Manje brige dolazit će izvana, od drugih ljudi, a posebno od starijih ili autoriteta. Ne raspravljajte i na analizirajte previše, jer ćete samo izgubiti energiju. Uzimajte stvari kao činjenice i nosite se s njima na dnevnoj bazi. Već idući dan bit će lakše. Korak po korak.