Djevica
 • Dnevni horoskop - Djevica
  Dnevni horoskop: 28.09.2023.

  LJUBAV: Ne ulazite u raspravljanja, a pogotovo ne oko sitnica. Vaš odnos će se poboljšati s vremenom. Treba pričekati.
  KARIJERA: Vikend svakako iskoristite za odmor i opuštanje koje bi vam sada zaista leglo. Nađite sadržaje koje volite.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Sjetite se svojih hobija.

   


 • DJEVICA (22.08 - 22.09) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: U ljubavnom životu bit ćete usredotočeni na svakodnevnicu. Nećete imati velike prohtjeve, nego dapače, bit ćete manje zahtjevni nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na običnim mjestima i bez pritiska da je moraju naći. To će biti opuštajuće.
  KARIJERA: Sve ćete se bolje povezivati s ljudima iz struke. Neki će dobiti priličnu količinu informacija kroz koje će proširiti svoja znanja i uspostaviti nove potencijalne suradnje. Bit ćete osoba otvorena za sve. Neki će putovati zbog posla.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Moguć je posjet naporne rodbine.


 • DJEVICA (22.08 - 22.09) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Pred vama je zanimljiv mjesec za ljubav. Planete će vam donositi prilike za zbližavanja, ali i za udaljavanja. O vama ovisi kamo ćete usmjeriti utjecaje. Budite otvoreni i prihvatite i poneku nesavršenost druge strane ili cijele situacije. Poslovni kontakti bit će sve bogatiji, a vi ćete znati kako spojiti ugodno s korisnim.


 • DJEVICA (22.08 - 22.09) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Imat ćete snažan osjećaj sigurnosti i povjerenja u voljenu osobu. Činit će vam se da ovaj put sve može potrajati. Također joj lako možete objasniti gdje škripi ili što vas muči. Tako ćete još više poboljšati međusobni odnos.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50(Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • DJEVICA (22.08 - 22.09) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: Vjerojatno vam ljubavni život neće biti u prvom planu, a kako godina bude išla, to će se i nastaviti. Opozicioni Saturn koji 8.3. ulazi u Ribe mogao bi na dnevni red staviti učvršćivanje veze u kojoj jeste ili trajnije difiniranje iste. Nije isključeno da se neki od vas odluče na ozakonjenje, tj. vjenčanje, a u svemu tome će biti vrlo ozbiljni i odgovorni. Bit će to više nekako prirodni tijek vaše već postojeće veze, nego neka ljubavna senzacija ili pak zrelo promišljanje i postavljanje temelja zajedničkog života. Bit će i onih koji će slijedom spomenutog utjecaja shvatiti da nešto bitno treba mijenjati, pa će primjereno tome i postupati.  Venera vam je sklona od 1.1. do 4.1., zatim od 17.3. do 12.4., te opet od 10.10. do 9.11. kad je i u vašem znaku.
  KARIJERA: Tijekom ove godine ništa vam se neće događati preko noći, a kao vrijedan i predan djelatnik, vama tako i odgovara. U tom smislu pred vama je dobra godina. Opozicioni Neptun navodit će vas na određene stranoputice, pa se držite realiteta, a pogotovo kod sklapanja ugovora. Saturn u Ribama od 8.3. zahtijevat će od vas krajnju odgovornost i zrelost u suradnjama svih vrsta. Jupiter u Biku nakon sredine svibnja, a zajedno s Uranom u istom znaku, mogao bi otvoriti neku sasvim neočekivanu priliku za rast i razvoj ili pak suradnju s inozemstvom na koju uopće niste računali. Neki će možda i putovati malo dalje, a što će im biti pravo osvježenje.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Pazite da vaše ambiciije ne porastu do te mjere da se tuku s realnošću. Držite se svoje dobre navike da uvijek sve prvo dobro odmjerite i provjerite, no ni u tome ne pretjerujte. Nađite balans između pripreme i spontanosti. Tada ćete biti najsretniji.