Vodenjak
 • Dnevni horoskop - Vodenjak
  Dnevni horoskop: 29.05.2024.

  LJUBAV: Emocije, ljepota, hedonizam i strasti danas će se spojiti u vrlo skladnu cjelinu na obostrano zadovoljstvo.
  KARIJERA: Dobro ćete se snalaziti u novonastalim okolnostima. Čak ćete biti na usluzi drugima da ih uputite.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte s konzumacijama.


 • VODENJAK (21.01 - 19.02) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: Pred vama su sve bolji ljubavni dani, no problem će biti u tome što ćete svako malo dolaziti u iskušenja da pretjerujete u strastima, da pritiskate voljenu osobu sa svim zahtjevima ili da budete ljubomorni. Uz više samokontrole, moguća je sreća.
  KARIJERA: Intenzivirat će se teme poput financija ili liste prioriteta u poslovanju. Neke firme možda će postavljati nova pravila u tom području. Morat ćete se pokazati kao ozbiljan i profesionalan suradnik. Moguće je i da će se mjeriti vaša postignuća.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Pobjeđujete u borbi.


 • VODENJAK (21.01 - 19.02) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Vaš privatni život bit će pod mješovitim utjecajima. Bit će dobrih prilika i skladnih odnosa, ali i provokacija, pa i rasprava. Na vama je da prepoznate što je što i da kormilarite najbolje kako znate. Neki će tak sad biti na zasluženom godišnjem, a oni koji rade polako će planirati nove promjene i trenirati diplomaciju kroz suradnje.


 • VODENJAK (21.01 - 19.02) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Bez obzira što ne nalazite ono zadovoljstvo u ljubavi kakvo očekujete, uspjet ćete sve okrenuti u pravcu dobre zabave. U opcijama tajnih veza vi ćete nalaziti najviše zadovoljstva i strasti. Dakako da će sve to biti skriveno ili samo virtulano.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • VODENJAK (21.01 - 19.02) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: Neće biti značajnijih promjena u vašem ljubavnom status ako ste već u vezi – ona će se razvijati stabilno. Tu sreću možda će povremeno poremetiti dodatni napori koje ćete morati ulagati kako bi priskrbili novac potreban za život udvoje. S druge strane, tijekom proljeća moguća je neočekivano dobra prilika za rješenje stambenog pitanja. Nakon 26.5. kad Jupiter uđe u Blizanca (vašu prirodnu 5. kuću ljubavi) i ljubavni život postat će bogatiji, a vi i voljena osoba možda ćete se opet zaljubiti. Oni koji još traže srodnu dušu najveće izglede za to imat će od spomenutog datuma pa sve do kraja godine. Zadnja dva mjeseca opozicioni Mars donijet će neke dodatne ljubavne aktivnosti ili poneku svađu. Dobra vam je Venera od 17.2. do 12. 3., od 24.5. do 18.6., od 30.8. do 24.9. , te od 8.12. do kraja godine.
  KARIJERA: Premda će vaš fokus ove godine biti na ljudima, odnosima, komunikaciji, pravdi i sličnim vrijednostima, što se posla tiče, čuvajte ono što imate i zaradite, jer ćete svaki novčić morati zaslužiti. Do njega ćete doći samo predanim radom. Nikakve vratolomije nisu poželjne. Nakon 26.5. dobro su postavljeni poslovi s mladima, djecom, sportom, kreativnošću, prikazivačkim umjetnostima, sve pred publikom, ali ne na tipično rizičan način, nego više planirano i promišljeno. Zadnja dva mjeseca također se traži strpljenje i takt, a pogotovo u sklapanju suradnji. Vodite računa da se tad ne zalijećete i dvaput promislite prije nego potpisujete neki ugovor. Na taj način će sve biti u redu.