Škorpion
 • Dnevni horoskop - Škorpion
  Dnevni horoskop: 14.06.2024.

  LJUBAV: Nema prepreka da biste ostvarili sklad, razumijevanje i sreću s osobom do koje vam je stalo.
  KARIJERA: Vaša zaigranost i mašta danas bi mogli doći do izražaja u rješavanju raznih poslovnih problema.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete otvoreni i kreativni.


 • ŠKORPION (23.10 - 22.11) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete biti sretni i zadovoljni. Nekima će se činiti kao da imaju krila. S voljenom osobom bit će spremni dijeliti ama baš sve. Male brige bit će zanemarive. Oni koji su još sami neka izlaze što češće mogu.
  KARIJERA: Mnogi će biti iznenađeni značajem posla koji je pred njima. Možda će se i uplašiti. Ipak, neka znaju da su svemu postavljenom sasvim dorasli. Ova prilika dobiva se rijetko i bilo bi prava šteta propustiti je. Nemojte previše analizirati. Radite.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Prošetajte na suncu.


 • ŠKORPION (23.10 - 22.11) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Vaša ljubavna priča nastavit će se. Iskušenja će dolaziti kroz vaša neprimjerena regiranja, pa je važno da se obuzdate jer nema objektivnih razloga da divljate. Sve je u redu. Samci bi mogli naći ljubav koju su tražili. U poslu će biti šareno. Bavit ćete se svim i svačim, ali ničim određeno. Vaše preokupacije bit će vezane uz komunikacije i izražavanje.


 • ŠKORPION (23.10 - 22.11) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Osoba s kojom radite dat će sve od sebe da vas malo bolje upozna. Možda će vam se pokušati približiti, dok ćete vi cijelo vrijeme tražiti nešto skriveno, neopipljivo, suptilno. Vodit ćete se svojom inuticijom.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • ŠKORPION (23.10 - 22.11) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: Već ste se navikli na Uran kontra vas koji svako malo donese neku ishitrenost ili ekstravaganciju u odnosu. Ove godine ljubavni markeri će se pojačati sa Saturnom i Neptunom uvašoj prirodnoj 5. kući ljubavi, pa će nezaobilazna nervoza mjesto ustupiti i ponekoj zrelosti, neuobičajenoj ozbiljnosti, zahtjevnosti tipa da se traži strpljenje ili slično. Ono što je bitno jest da ćete se sa svime nositi i više nego dobro, štoviše, takve situacije će doprinijeti učvršćivanju vaših osobnih odnosa i na neki će ih način čak stabilizirati. Kao hladnokrvni po priodi, sve prihvatite, i izaći ćete kao pobjednik. Samo izdržite. Jupiter u Biku do 26.5. sve će to i ublažiti. Iskoristite povoljno aspektiranu Veneru od 12.3. do 8.4., potom od 18.6. do 12.7., te posebno od 24.9. do 18.10 kad je u vašem znaku.
  KARIJERA: Tijeom proljeća moguć je neočekivano dobar ugovor koji će vas iznenaditi ili dogovor neke suradnje koja će imati isti efekt. Budite spremni i otvoreni za takve mogućnosti. Istina, isto to proljeće donijet će i jednu eklipsu, 8.4., u vašem 6. polju službe i radnog mjesta, pa tih dana možete očekivati neke novosti ili promjene. Sve ostalo događat će se standardno i više manje uhodano, a vi ćete balansirati najbolje što znate. Vaš fokus ove će godine biti više na privatnim temama ili onim poveznim s djecom i mladima, a psoao ćete (osim prije spomenutih situacija) odrađivati nekad čak i napamet. Ipak budite budni, kako dobru proljetnu prilika ili promjenu ne bi dočakali nespremni.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Sa svim nervozama znat ćete se suočiti na pravi način jer ćete imati dovoljno podupirućih aspekata da isplivate. Zato će borbe koje budete vodili biti u konačnici vama u korist, i to ukoliko budete svjesni da trčite maraton, a ne kratku prugu.