Škorpion
 • Dnevni horoskop - Škorpion
  Dnevni horoskop: 24.02.2024.

  LJUBAV: Napokon ćete prihvatiti nešto od zajedničkih ideja. Neće to još biti ništa idealno, ali postoji pomak na bolje.
  KARIJERA: Želite promjene, premda ni ovako nije loše. Dvojite dokle treba ići i koliko toga treba promijeniti.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Budite mudriji.


 • ŠKORPION (23.10 - 22.11) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: Pritisak koji će dolaziti iz drugih područja života povremeno će vam i dalje narušavati inače solidne osobne odnose. Ako pokušate nešto objasniti, nećete se snaći najbolje. Stoga budite tihi i jednostavno volite.
  KARIJERA: Umjetnici pred publikom, sportaši, kao i oni koji rade s mladima dobit će veliku priliku u svom radu. Neki će se zbog toga zaletjeti i početi graditi kule u zraku. Prilika je tu, ali treba ostati na zemlji i biti realan. Slava je uvijek prolazna.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Razgibajte svoje zglobove.


 • ŠKORPION (23.10 - 22.11) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Svakim danom vi ćete sve više uživati u društvu voljene osobe. Za mnoge će ovo biti lijepi dani udvoje. Oni koji su još sami rado će izlaziti i još lakše nalaziti društvo. Većinu stvari na poslu uspjet ćete odraditi bez problema. Manje peripetije moguće su s prihodima jer ćete trebati nešto dati da bi kasnije i dobili.


 • ŠKORPION (23.10 - 22.11) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Bit će vam dobro, ako važete svaku svoju riječ i ako ne uzimate prigovore partnera za ozbiljno. Jednostavno mu (joj) oprostite i fokusirajte se na ono što je dobro između vas. Tako ćete oboje biti sretniji.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • ŠKORPION (23.10 - 22.11) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: Već ste se navikli na Uran kontra vas koji svako malo donese neku ishitrenost ili ekstravaganciju u odnosu. Ove godine ljubavni markeri će se pojačati sa Saturnom i Neptunom uvašoj prirodnoj 5. kući ljubavi, pa će nezaobilazna nervoza mjesto ustupiti i ponekoj zrelosti, neuobičajenoj ozbiljnosti, zahtjevnosti tipa da se traži strpljenje ili slično. Ono što je bitno jest da ćete se sa svime nositi i više nego dobro, štoviše, takve situacije će doprinijeti učvršćivanju vaših osobnih odnosa i na neki će ih način čak stabilizirati. Kao hladnokrvni po priodi, sve prihvatite, i izaći ćete kao pobjednik. Samo izdržite. Jupiter u Biku do 26.5. sve će to i ublažiti. Iskoristite povoljno aspektiranu Veneru od 12.3. do 8.4., potom od 18.6. do 12.7., te posebno od 24.9. do 18.10 kad je u vašem znaku.
  KARIJERA: Tijeom proljeća moguć je neočekivano dobar ugovor koji će vas iznenaditi ili dogovor neke suradnje koja će imati isti efekt. Budite spremni i otvoreni za takve mogućnosti. Istina, isto to proljeće donijet će i jednu eklipsu, 8.4., u vašem 6. polju službe i radnog mjesta, pa tih dana možete očekivati neke novosti ili promjene. Sve ostalo događat će se standardno i više manje uhodano, a vi ćete balansirati najbolje što znate. Vaš fokus ove će godine biti više na privatnim temama ili onim poveznim s djecom i mladima, a psoao ćete (osim prije spomenutih situacija) odrađivati nekad čak i napamet. Ipak budite budni, kako dobru proljetnu prilika ili promjenu ne bi dočakali nespremni.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Sa svim nervozama znat ćete se suočiti na pravi način jer ćete imati dovoljno podupirućih aspekata da isplivate. Zato će borbe koje budete vodili biti u konačnici vama u korist, i to ukoliko budete svjesni da trčite maraton, a ne kratku prugu.