Kloštranske mažoretkinje su u subotu sudjelovale na državnom prvenstvu Hrvatske za velike formacije i Open cupu za mini formacije u Zadru. Državno prvenstvo ujedno je bilo i kvalifikacijski turnir za Europsko prvenstvo! 

Osvojile su:

1. mjesto u kategoriji velika formacija batonflag juniori,

3. mjesto u kategoriji velika formacija štap kadeti, te se plasirale na Europsko prvenstvo! 

 

Na Open Cupu, naše mažoretkinje su također bile uspješne.

Izvele su 7 koreografija i osvojile 5 medalja:

- Kalani Sertić osvojila je zlatnu medalju u solo štapu u kategoriji djeca,

- Ella Cota osvojila je srebrnu medalju u solo štapu u kategoriji djeca,

- Mini formacija štap djeca osvojila je zlatnu medalju,

- Velika formacija štap djeca osvojila je brončanu medalju,

- Lara Bičanić osvojila je brončanu medalju u solo dva štapa seniori.

Čestitamo našim mažoretkinjama! 

Dana 12.04.2024. godine općinski načelnik Općine Kloštar Ivanić Željko Filipović sa djelatnicama za pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnm životu starijim osobama i osobama sa invaliditetom, potpisao je Ugovor o radu na određeno vrijeme sukladno Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava (Kodni broj: SF.3.4.11.01.0243)  za Projekt „Zaželi jednakost za sve“ (Ugovor sklopljen između Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, s jedne strane te Grada Ivanić-Grada, kao korisnika bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda plus, s druge strane, a na ime provedbe Projekta „Zaželi jednakost za sve“ s partnerima Općinom Kloštar Ivanić i Općinom Križ).

Projekt će se provoditi 33 mjeseci, a uključuje 3 djelatnice koje su raspoređene na 18 korisnika sa područja Općine Kloštar Ivanić.  

O B A V I J E S T 

 

Općinsko izborno povjerenstvo Općine Kloštar Ivanić povodom predstojećih izbora za zastupnike u Hrvatski sabor održat će sastanak sa članovima biračkih odbora dana 16.04.2024. godine (utorak) u Pučkom domu Kloštar Ivanić, Trg sv. Ivana 1, u 18:00 sati.

 

Općinsko izborno povjerenstvo

Dr.Ivo Belan je liječnik, živi u Zagrebu. Angažiran je na području zdravstvene edukacije putem pisanja u medijima i popularnih predavanja.

Tema predavanja je:  KAKO NAJEFIKASNIJE USPORITI PROCES STARENJA.

Znanost o starenju otkrila je u zadnjih desetak godina više znanstvenih činjenica, nego u zadnij pet stoljeća. Upravo ta nova saznanja prezentirat će dr. Belan u svom izlaganju.

On je i velik ljubitelj rekreativnog trčanja i promotor tog sporta u našoj zemlji. Sudjelovao je na nizu svijetski poznatih maratona.

Predavanje će se održati u prostorijama vatrogasnog doma u Kloštar Ivaniću, 11.04.2024.g., u 19:30.

 

Povodom najvećeg kršćanskog blagdana, blagdana optimizma, vjere, nade, ljubavi i obitelji, svim mještanima i mještankama Općine Kloštar Ivanić želim da Vam svjetlo uskrslog Krista obasja dom srećom, zdravljem, mirom i ljubavlju.

Ispunite svoj život novom nadom, novim ciljevima i novim željama ovog Uskrsa.

Sretan i blagoslovljen Uskrs! 

                                           

                                                                           Načelnik Općine Kloštar Ivanić

                                                                                    Željko Filipović

Odluka o obvezi rada službenika Zagrebačke županije te popis lokacija za izdavanje potvrda za glasovanje na izborima za zastupnike u Hrvatski sabor .pdf

Načelnik Općine Kloštar Ivanić potpisao ugovor o sufinanciranju radova i usluga za dječje igralište u područnom objektu vrtića "Ščapovec", u vrijednosti 29.880,00 EUR.

Projekt uređenja dječjeg igrališta sa antistres podlogom sufinancira "Središnji državni ured za demografiju i mlade" unutar razdjela 037, program 4016 "Unaprjeđenje roditeljstva i podrška mladima", aktivnost A934005 "Podrška pristupačnosti kulturnih, sportskih i socijalnih usluga, račun 3632 kapitalne pomoći unutar općeg proračuna.

Obavještavamo stanovnike Vukovarske ulice da će u  periodu od 23.3. do 29.3.2024. zbog  izvođenja radova na sustavu odvodnje biti zatvorena ulica za sav promet, osim stanara, hitnih službi i školskog autobusa.