Na temelju ukazane potrebe saziva se sastanak Odbora za branitelje, koji će se održati dana 25.03.2019.( PONEDJELJAK ) s početkom u 16,00 sati u prostorijama Općine Kloštar Ivanić, I kat., Školska 22.

.pdf

Općina Klošar Ivanić u suradnji sa Udrugom edukacijom protiv raka dojke Zagrebačke županije tradicionalno organizira humanitarnu akciju obilježavanja „Dana narcisa“ koja će se održati u subotu, 23. ožujka 2019. godine u vremenu od 9:00 do 12:00 sati.

Akciju prodaje narcisa provoditi će Kloštranske mažoretkinje, KUD Obreška i KUD Kloštar na Trgu Sv. Ivana u Kloštru Ivaniću.

Pozivaju se svi građani da se pridruže ovoj hvale vrijednoj akciji!

Na temelju ukazane potrebe saziva se sastanak Socijalnog vijeća koji će se održati dana 20.03.2019.g. (SRIJEDA) s početkom u 15:30 sati u prostorijama Općine Kloštar Ivanić, I. kat, Školska 22.

.pdf

Dana 12.03.2019. godine  u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske, objavljena je Obavijest o namjeri davanja koncesije za obavljanje dimnjačarskih poslova na području Općine Kloštar Ivanić.

Broj objave: (staviti broj objave). Dokumentacija za nadmetanje se ne naplaćuje. Dokumentacija za nadmetanje može se preuzeti u elektronskom obliku na internetskoj stranici Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske:  https://eojn.nn.hr/Oglasnik/

Rok za dostavu ponuda je 11.04.2019. godine do 09,00 sati.

Obavijest .pdf

Pozivamo nezaposlene žene s područja gradova Jastrebarskog, Samobora i Zaprešića te općina Brdovec, Dubravica, Klinča Sela, Luka, Marija Gorica, Pušća i Stupnik i ostalih s područja ZGB županije da sudjeluju na besplatnim poludnevnim edukacijama koje će se održati u razdoblju od 19. ožujka do 2. travnja 2019. u prostoru Udruženja obrtnika Jastrebarsko (Smičiklasova ulica 3).

Datumi i teme radionica:

1.            Psihologija uspjeha // 19.03.2019.

2.            Vođenje vlastitog razvoja karijere // 20.03.2019.

3.            Osobno vodstvo // 27.03.2019.

4.            Postavljanje ciljeva // 28.03.2019.

5.            Donošenje odluka // 29.03.2019.

6.            Organiziranje zajednice // 02.04.2019.

7.            Od ideje do projekta // 03.04.2019

Prijavite se putem online prijavnice najkasnije do 15. ožujka 2019. na sljedećoj poveznici: https://goo.gl/VmsrP5  ili nam pošaljite mail.

Nakon sudjelovanja na motivacijsko-edukacijskim radionicama, sudionice imaju mogućnost uključiti se u programe obrazovanja za tražena zanimanja na tržištu rada (ECDL operater, knjigovođa, dadilja, radnik u otpremi robe (m/ž) te razviti znanja i vještine potrebne za aktivno traženje zaposlenja kroz Klubove za zapošljavanje.

JobCollege SAVA projekt je udruge Eduka – centar lokalnog razvoja koji provodi  u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada, LAG-om SAVA, udrugom ODRAZ te Gradom Jastrebarsko i Gradom Zaprešićem.

Poziv .pdf

Program .pdf

 U subotu 9.3.u Laškom (SLO) odrzan je međunarodni turnir SLOVENIJA OPEN na kojemu su nastupila i dva reprezentativca Karate kluba  "KIK" 

LUKA KOŠČEVIĆ koji u kategoriji kata juniori osvaja 1.mj, i JAKOV BUNJEVAC u kategoriji borbe  +84 kg i osvaja 3.mj.

Potrebno je napomenuti da je Jakov nastupio u sastavu reprezentacije Hrvatske koja je na pripremama za odlazak na prvenstvo Europe krajem mjeseca u Španjolskoj.

23.  ŠKOLSKO/OPĆINSKO/GRADSKO natjecanje podmlatka i mladih HCK održalo se u subotu 09. ožujka 2019. godine u Osnovnoj školi braće Radića u Kloštar Ivaniću.

Na natjecanju su sudjelovale ekipe iz 3 osnovnih škola s našeg područja te dvije ekipe srednje škole.

Natjecanje se provodilo u dva dijela, pismeni te praktični dio koji su se odvijali po učionicama tj. radilištima.

Ekipa MLADIH iz Srednje škole Ivan Švear Ivanić – Grad osvojila je 1.mjesto sa 113,77 osvojenih bodova, ekipa je vježbala pod mentorstvom Nade Gregorek, a članovi ekipe pod nazivom Crvene kamenice 0707 su: Karmen Kovačević, Leonarda Sunjog, Mia Franjčić, Nikolina Tadić, Tia Tušek, Ivan Podgorski. Na drugom mjestu je ekipa Ne znamo 1234 SŠ Ivan Švear, a članovi ekipe su: Martina Bećarević, Leonarda Mužina, Korina Žučko, Veronika Đerek, Iva Novak, Anja Stojanović.

U kategoriji PODMLATKA 1.mjesto osvojila je ekipa OŠ Braće Radića iz Kloštar Ivanića pod nazivom 0000 Specijalci s postignutim 103,83 boda, za ove visoke bodove mentorica Martina Sraka pripremala je ekipu u sastavu: Ines Bijader, Marija Kelin, Patricija Biluš, Marko Orehović, Ivana Kožić.

Drugo mjesto osvojila je osnovna škola Đure Deželića 1234 MLIDEB s osvojenih 102,53 bodova pod vodstvom mentorice Ines Tudović, u sastavu: Erin Pokas, Lucija Rošin, Barbara lešković, Daria Lukić, Matea Bećarević, Ivanka Gajec, dok je na trećem mjestu osnovna škola Stjepana Basaričeka 1237 Pomoć s osvojenih 81,07 bodova ekipa se sastoji od članova: Ines Tomić, Erika Blažak, Tia Horvat, Mirna Jukić, Leon Vindiš, Luka Kuhar, a sve to pod vodstvom Elenmary Biršić.

Ekipe su se nakon natjecanja kratko podružile u prostorijama škole domaćina i ručali,te su natjecateljima podijeljene pohvalnice.

 Ova pobjeda osigurala im je plasman na međužupanijsko natjecanje mladih i podmlatka Hrvatskog Crvenog križa koje se ove godine održava u Sisku 06.04.2019.

Čestitamo svim natjecateljima, te se zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli oko natjecanja.

                                                                                                         Stjepan Fabijanić

                                                                                                         Stručna služba GDCK Ivanić - Grad

Na temelju članka 29., alineje 6. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge (NN RH broj 26/15), članka 27. Pravilnika o financiranju javnih potreba od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Općine Kloštar Ivanić (“Glasnik Zagrebačke županije”, broj 40/15) i članka 43. Statuta Općine Kloštar Ivanić („Glasnik Zagrebačke županije“, broj 4/18) općinski načelnik, na temelju prijedloga Povjerenstva za ocjenjivanje prijava dana 08.03.2019. godine donosi Odluku o dodjeli financijskih sredstava temeljem provedenog Javnog natječaja za dodjelu financijske potpore projektima/programima udruga u području socijalne i humanitarne djelatnosti za 2019. godinu.

.pdf

Na temelju članka 29., alineje 6. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge (NN RH broj 26/15), članka 27. Pravilnika o financiranju javnih potreba od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Općine Kloštar Ivanić (“Glasnik Zagrebačke županije”, broj 40/15) i članka 43. Statuta Općine Kloštar Ivanić („Glasnik Zagrebačke županije“, broj 4/18) općinski načelnik, na temelju prijedloga Povjerenstva za ocjenjivanje prijava dana 08.03.2019. donosi Odluku o dodjeli financijskih sredstava temeljem provedenog Javnog natječaja za dodjelu financijske potpore programima/projektima udruga koji se temelje na promicanju i očuvanju vrijednosti Domovinskog rata za 2019. godinu.

.pdf

Stranica 1 od 110