Bik
 • Dnevni horoskop - Bik
  Dnevni horoskop: 29.05.2024.

  LJUBAV: Ako se nalazite u tajnoj ljubavnoj vezi, danas biste u istoj mogli doživjeti pravu ljubavnu ekstazu.
  KARIJERA: Izgleda da vas kolege toliko vole, da su spremni sve učiniti za vas. Nemojte to zloupotrebljavati.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Meditirajte.


 • BIK (21.04 - 20.05) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: Nastavit ćete se snalaziti kako znate i umijete. Jedan dan bit će sjajno, a drugi nikako. Najbolje se da se ovaj drugi dan osamite. Ne ulazite u rasprave jer one neće dobro završiti. Ono dobrog vremena između vas i voljene osobe provedite u ljubavi.
  KARIJERA: Ojačat će korespondencija s kolegama koji nisu iz vašeg mjesta rada. Povezat ćete se s njima i razmjenjivati poslovna isustva. Neki će zbog posla i putovati. To će ih osvježiti i probuditi u njima nove poslovne ideje.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete kreativni u kuhanju.


 • BIK (21.04 - 20.05) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Mnogi će biti obuzeti poslom. Bit će i onih koji će iz statusa nezaposlenog preći u status zaposlenog ili honorarnog djelatnika. Istovremeno ćete se u ljubavi morati prilagođavati drugoj strani. Možda to nećete odmah uvidjeti, ali ne bunite se. Važno je sačuvati živce i strpljenje. Vježbajte toleranciju.


 • BIK (21.04 - 20.05) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Dosta vam je priče, želite preći na djela. No to neće ići ni brzo ni glatko. Prvo se treba dobro upoznati. Do osobe koju volite pokušat ćete doći uz pomoć kulinarskih delicija. Izgledan je izlazak na večeru s morskim jelovnikom.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • BIK (21.04 - 20.05) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: Zbog Jupitera u vašem znaku od početka godine pa sve do 26.5., bit ćete dobre volje. Otvoreni, srdačni i prijemčivi za sve vrste pozitivnog druženja. Tako će svi oni koji su još sami lakše naći nekog tko će im uljepšati dane. Oni u stabilnim vezama zbog svog optimističnog pristupa, poboljšat će svoje odnose s voljenom osobom, a i neke okolnosti će im u tom smislu ići na ruku. I u nastavku godine osjećat ćete se dobro uz poneku trzavicu zbog još uvijek pristunog Urana u vašem znaku. Mnoga prijateljstva bit će na kušnji, a neka ćete i prekinuti ili zapustiti. Zadnja dva mjeseca u godni angažirat ćete se oko uređenja doma ili nečeg povezanog s tom temom. Dobru Veneru iskoristite od 24.1. do 17.2., od 30.4. do 24.5. kad je u Biku, od 6.8. do 30.8., te od 12.11. do 8.12.
  KARIJERA: Jupiter vam je dao prilike koje se ne propuštaju, pa ćete biti u poslovnom uzletu ili ćete bar u duši biti zadovoljni postignutim, kao i onim što radite. Nećete tražiti dlaku u jajetu, nego ćete više igrati na povjerenje. Ulazak Plutona u vašu prirodnu 10. kuću karijere pojačat će vaš utjecaj na druge u tom smislu, no kod mnogih će se to događati postepeno, čak će vam se činiti nevidljivo. Tek kasnije postat ćete svjesni koliko djeluje. Bit će i tema u poslu s čijim plodovima nećete biti zadovoljni jer ne dosežu vaše ambicije, no objektivno za to nemate prevog razloga. Dvije eklipse u vašem 6. polju službe možda donesu neke promjene na radnom mjestu, u dane oko 25.3. i oko 2.10.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Prolazit ćete kroz sasvim različite faze – bit će tu osjećaja nemoći, onda nervoze, pa ushićenja, radosti, sve jedno za drugim ili čak i u paketu. Uvijek birajte ono od čega se osjećate dobro, a ostalo pustite nek ide što dalje od vas. Takve stvari zanemarite.