Ribe
 • Dnevni horoskop - Ribe
  Dnevni horoskop: 23.04.2024.

  LJUBAV: Danas biste mogli osjetiti grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte biti zreliji i konkretniji.
  KARIJERA: Analizirat ćete svoju listu prioriteta i na prvo mjesto postaviti nešto novo, odnosno promijenit ćete je.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Idite ranije na počinak.


 • RIBE (20.02 - 20.03) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: Vjerojatno ćete pomalo otupjeti za ljubav ili za zahtjeve druge strane. Ona vas neće najbolje razumjeti, ali ne pokušavajte objašnjavati kako se osjećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.
  KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na vanjske okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširit ćete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Malo usporite sa sportom.
  NAJSRETNIJI ZNAKOVI OVAJ TJEDAN: Bik, Ovan, Lav


 • RIBE (20.02 - 20.03) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Neki će maštati o ljubavi ili čeznuti za svojim idealom. Kod onih u paru njihova će najdraža osoba zablistati u punom sjaju tako da će oni sami biti pomalo ljubomorni. Oslonite se na svoj smisao za humor. U poslu ćete se također morati prilagođavati jer će glavnu riječ voditi drugi. Zasad će biti tako, pa se s tim pomirite.


 • RIBE (20.02 - 20.03) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Zbrku koja će nastati u komunikaciji između vas i voljene osobe rješavat ćete iskrenim zagrljajima bez riječi. Oni u stabilnim vezama shvatit će da je najbolje jednostavno voljeti bez previše riječi. Samci neka naklonost pokažu djelima.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50(Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • RIBE (20.02 - 20.03) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: Možda vam je već dosta Saturna u vašem znaku koji vas pili, no pilit će vas još cijelu ovu godinu, pa je najbolje da to stoički prihvatite.  Sjetite se da bez njega nema odrastanja, pa kad dođu sivi dani, a vi s voljenom osobom pogledajte neki smiješni film (koliko god glup bio), okrenite glavu prema Suncu, vrištite da ispraznite bijes (najbolje u gustim prometnicmaa da vas nitko ne čuje). Mjesečeva pomrčina u vašem znaku 18.9. sve će dodatno dići na kvadrat, možda će vam se plakati, pa da znate da će to proći i ne dajte se. Humor liječi sve. Dignite glavu i idite dalje. Pod ovakvim tranzitom veze postaju još čvršće,a kod samaca se kristalizira točno ono što žćele. Zato ćete u nastavku profitirati. Dobra vam je Venera od 12.3. do 8.4. u vašem znaku, od 18.6. do 12.7., te od 24.9. do 18.10.
  KARIJERA: Ono čime ćete se tijekom ove godine najviše baviti jeste vi sami, vaše mjesto u svijetu i svijeta u vama, potom porukama, kontaktima, pismima, korespondencijom. Kroz sve to izražavat ćete sebe i svoje unutrašnje stanje. Da ne zatupite, poneki kućni rad (posebno nakon 26.5.) donijet će vam pravo osvježenje. Neki će početi maljati stan, obnavljati kuću ili slično. To će im biti ventil. Posao koji radite odrađivat ćete rutinski, osim zadnja dva mjeseca kad ćete se na istom morati dodatno angažirati. Bit će tada povećanih zahtjeva, pa ćete trebati uložiti i dodatne napore da sve stignete obaviti. Sve će vam biti lakše ako ne postavljate previše pitanja. Znajte da je ovaj period prolazan.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Bez obzira na težinu koju ćete povremeno osjećati, uvijek za sebe ostavite neki komadić svjetlosti. Ne zaboravite sebi napisati neku lijepu misao ili sve ono što vas veseli. Dobro će doći u trenutcima kad naiđe tuga, a onda je samo zaboravite i provrtite te zapisane misli. Funkcionira.