Lav
 • Dnevni horoskop - Lav
  Dnevni horoskop: 24.02.2024.

  LJUBAV: Sve što vas muči, danas ćete uspjeti pobjeđivati uz pomoć dobre volje i humora, pa i na vlastiti račun.
  KARIJERA: Oni čija je djelatnost povezana sa sportom, mladima ili zabavom, danas će imati dosta posla.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će zaplesati.


 • LAV (21.07 - 21.08) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne toliko značajnih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate povjerenje između vas i partnera. Također je potrebno primjeniti samokontrolu jer ćete povremeno reagirati kako ne treba. Razmislite o svemu.
  KARIJERA: Na radnom mjestu svako ćete malo pokazivati borbeni stav, pa nećete biti ugodni kolegama. Pokušajte na sve gledati mirnije i ne skačite na svaki postavljeni izazov. Vaš trud i upornost mogu se primijeniti i na diskreniji način.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Gledajte gore, a ne dolje.


 • LAV (21.07 - 21.08) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Vaš stil nije nametanje i agresivnost, a upravo u takvim iskušenjima nalazit ćete se ovaj mjesec. Budite jednostavno ono što jeste i olabavite čak i onda kad jasno vidite da situacije nije idalna. Trebat će pričekati. U poslu će biti bolje nego u ljubavi, pa iskoristite sovju ogromnu energiju koju sad imate da pokrenete projekte.


 • LAV (21.07 - 21.08) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Više ni ne očekujete bajku, ali osnova razina kulturnog ophođenja nešto što bez čega ne možete. Ipak, ostaje otvoreno pitanje zašto vam je to važno – zbog istine ili zbog brige oko toga što će drugi reći. Razmislite o tome.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • LAV (21.07 - 21.08) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: Tek što se vaše ljubavno nebo očistilo od zahtjevnih planetarnih utjecaja proteklih godina,  te imate osjećaj da su se neka vrata otovrila, na pragu istih učvršćuje se opozicioni Pluton koji će sve ono što Saturn prije nije ustoličio, izbrusiti do kraja, no postepeno i gotovo pa nevidljivo. I dalje ćete se trebati ponašati zrelo, nema blesiranja, nitko vam neće progledati kroz prste. Oni u vezama balansirat će između djetinje želje za cirkuskim nastupima i stvarnoti koja postavlja zahtjeve da sve bude jasno, čisto, promišljeno. Pravac koji si zadate bilo vi, bilo zajedno, neće trpjeti nikakve ludorije. Imajte to na pameti i kad se nekom udvarate, ako ste još sami. No ipak, sad znate što želite, pa će biti lakše. Venera vam je povoljna od 1.1. do 24.1. od 8.4. do 30.4., od 12.7. do 6.8. kad je u Lavu, te od 18.10 do 12.11. 
  KARIJERA: Bit će lijepih prilika za razvoj karijere i vaše pozicije u poslu, no samo pazite da sve ne uprskate zbog nervoze, žurbe ili nekih utopijskih ideja. Budite realni, držite se zadanih obrazaca i jednostavno radite, rezultati su tu, neće izostati. Štoviše, tijekom proljeća, zbog konjukcije Jupitera i Urana u vašoj prirodnoj 10. kući karijere, moguće je iznenadno i neočekivano promaknuće ili neka prilika koju niste ni sanjali. Također je važno da ne računate na ulaganja drugih i da ne uzimajte kredite jer će vas iscrpiti više nego što biste njima dobili. Zadnja dva mjeseca u godini radit ćete sto na sat zbog Marsa u vašem znaku, pa pazite da ne pregorite. Red aktivnosti, red odmora, i sve će biti za pet.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Ništa i nitko neće biti baš protiv vas, ali niti za vas. U vama će to izazivati bijes jer će izostati ono što vi najviše volite – da ste u centru pažnje. Prilike su to da se malo povučete i proanalizirate onako iznutra, što će vas onda učiniti zanimljivijim i drugima.