Lav
 • Dnevni horoskop - Lav
  Dnevni horoskop: 14.07.2024.

  LJUBAV: Uspjet ćete nadilaziti sve probleme i razlike u odnosu s voljenom osobom. Vaš idealizam bit će zarazan.
  KARIJERA: Još traju male čarke oko nove kadrovske križaljke ili oko dijela posla povezanog s uslužnim temama.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Ne obazirite se na tračeve.


 • LAV (21.07 - 21.08) - Tjedni horoskop
  Tjedni horoskop:

  LJUBAV: Ovih dana zaista će zasjati svijetlo na vašem ljubavnom nebu. Bit ćete ugodno iznenađeni koliko i kako vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Dotjerajte se i izađite van, među ljude. Ipak, nemojte pretjerati s vlastitom prezentacijom.
  KARIJERA: Riješit ćetesve veće poslovne dvojbe i sad smjelije idete naprijed. Malo po malo počinjete graditi nove uvjete rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svjetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Trebaju vam samo vjeroavati.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Ne sumnjate u sebe.


 • LAV (21.07 - 21.08) - Mjesečni horoskop
  Mjesečni horoskop:

  Povezanost s dragim ljudima, ali i sa širom okolinom bit će velika, te za vas potiacjna. Rijetko ćete ovaj mjesec biti sami. Vjerojatno ćete voljenu osobu odvoditi u svoje društvo ili ćete zajedno kormilariti među ljudima. Bit ćete zadovoljni, ispunjeni, sretni i otvoreni. Disat ćete punim plućima, kako u poslu, tako i privatno.


 • LAV (21.07 - 21.08) - Ljubavni horoskop
  Ljubavni horoskop:

  Što god vi poduzeli, druga strana će imati svoju verziju. Takt i strpljenje su ovaj put nužni. Iako u ljubavi ne stojite najbolje, vjerovat ćete da dolaze boji dani. Zato jednostavno zaenamrite komentare i izdržite.Saznajte više u astro&tarot centru: 064-50-90-50 (Tel: 3,49 Kn/min Mob: 4,78 Kn/min)


 • LAV (21.07 - 21.08) - Godišnji horoskop
  Godišnji horoskop:

  LJUBAV: Tek što se vaše ljubavno nebo očistilo od zahtjevnih planetarnih utjecaja proteklih godina,  te imate osjećaj da su se neka vrata otovrila, na pragu istih učvršćuje se opozicioni Pluton koji će sve ono što Saturn prije nije ustoličio, izbrusiti do kraja, no postepeno i gotovo pa nevidljivo. I dalje ćete se trebati ponašati zrelo, nema blesiranja, nitko vam neće progledati kroz prste. Oni u vezama balansirat će između djetinje želje za cirkuskim nastupima i stvarnoti koja postavlja zahtjeve da sve bude jasno, čisto, promišljeno. Pravac koji si zadate bilo vi, bilo zajedno, neće trpjeti nikakve ludorije. Imajte to na pameti i kad se nekom udvarate, ako ste još sami. No ipak, sad znate što želite, pa će biti lakše. Venera vam je povoljna od 1.1. do 24.1. od 8.4. do 30.4., od 12.7. do 6.8. kad je u Lavu, te od 18.10 do 12.11. 
  KARIJERA: Bit će lijepih prilika za razvoj karijere i vaše pozicije u poslu, no samo pazite da sve ne uprskate zbog nervoze, žurbe ili nekih utopijskih ideja. Budite realni, držite se zadanih obrazaca i jednostavno radite, rezultati su tu, neće izostati. Štoviše, tijekom proljeća, zbog konjukcije Jupitera i Urana u vašoj prirodnoj 10. kući karijere, moguće je iznenadno i neočekivano promaknuće ili neka prilika koju niste ni sanjali. Također je važno da ne računate na ulaganja drugih i da ne uzimajte kredite jer će vas iscrpiti više nego što biste njima dobili. Zadnja dva mjeseca u godini radit ćete sto na sat zbog Marsa u vašem znaku, pa pazite da ne pregorite. Red aktivnosti, red odmora, i sve će biti za pet.
  ZDRAVLJE&SAVJET: Ništa i nitko neće biti baš protiv vas, ali niti za vas. U vama će to izazivati bijes jer će izostati ono što vi najviše volite – da ste u centru pažnje. Prilike su to da se malo povučete i proanalizirate onako iznutra, što će vas onda učiniti zanimljivijim i drugima.