SlikaOpćinsko vijeće Općine Kloštar Ivanić na 13. sjednici održanoj dana 12.10.2010. godine donijelo je odluku o imenovanju „šetališta hrvatskih branitelja" te ulice "Gaji".

I.

Općinsko vijeće raspravljalo je o prijedlogu Komisije za promet i imenovanje ulica i trgova na području Općine Kloštar Ivanić po Zapisniku sa sastanka održanog dana 05.10.2010. godine da se šetalište uz istočnu stranu školske ulice u Kloštar Ivaniću na katastarskoj čestici broj 4347, KO Kloštar Ivanić nazove „ šetalište Hrvatskih branitelja „.

II.

Općinsko vijeće prihvaća prijedlog Komisije za promet i imenovanje ulica i trgova od 05.10.2010. godine te šetalište uz istočnu stranu školske ulice u Kloštar Ivaniću na katastarskoj čestici broj 4347, KO Kloštar Ivanić dobiva naziv „ šetalište Hrvatskih branitelja“ .

.III.

Općinsko vijeće raspravljalo je o prijedlogu Komisije za promet i imenovanje ulica i trgova na području Općine Kloštar Ivanić po Zapisniku sa sastanka održanog dana 05.10.2010. godine da se ulica na području Općine Kloštar Ivanić, katastarska čestica broj 4297 KO Kloštar Ivanić, a koja se nalazi između željezničke pruge i rijeke Lonje i odvaja se iz ulice Stjepana Gregorka u naselju Lonja nazove „ Gaji „.

IV.

Prihvaća se prijedlog Komisije za promet i imenovanje ulica i trgova od 05.10.2010. godine te ulica na području Općine Kloštar Ivanić, katastarska čestica broj 4297 KO Kloštar Ivanić, a koja se nalazi između željezničke pruge i rijeke Lonje i odvaja se iz ulice Stjepana Gregorka u naselju Lonja, dobiva naziv „ Gaji „.


V.

Odluka stupa na snagu danom donošenja, a objavit će se u Službenim novinama Općine Kloštar Ivanić.