POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA – LAG MOSLAVINA

Lokalna akcijska grupa „Moslavina“ u procesu je izrade Lokalne razvojne strategije LAG područja do 2020. godine, a kojom će se osigurati preduvjeti za financiranje projekata javnog, gospodarskog i civilnog sektora s područja LAG-a iz dostupnih izvora, prvenstveno vezanih uz Programa ruralnog razvoja. U tijeku su i radionice pa vas pozivamo da doprinesete razvoju svog područja, te svojim prijedlozima i idejama pomognete u izradi Strategije.

 

U sklopu Strategije radi se Baza projektnih prijedloga na temelju koje će se analizirati stvarne projektne potrebe područja LAG-a. S tim ciljem LAG prikuplja projektne ideje i projekte putem Obrasca projektnog prijedloga u koji se skraćeno upisuju bitni dijelovi projekta. Svi projekti  koji budu u skladu sa definiranim prioritetima moći će se prijavljivati na natječaje LAG-a „Moslavina“ koji će dodjeljivati sredstva za njihovo sufinanciranje. Predloženi projektni prijedlozi trebali bi biti vezani uz sljedeća tematska područja: ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu, ruralni turizam i aktivnosti vezane uz razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima, razvoj poljoprivrednih gospodarstava, razvoj šumskih područja, upravljanje kvalitetom, standardizacija i suradnja vezana uz poslovanje poljoprivrednih gospodarstava.

 

Molimo Vas da ispunite Obrazac i vratite ga na e-mail adresu LAG-a, kako bi isti uvrstili u Bazu projekata. Sve dodatne informacije možete dobiti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 091/443 2010 (Anica Lenart, voditeljica LAG-a).

 

Obrazac.pdf