SlikaHrvatska pošta d.d. objavljuje natječaj za doprinos razvoju društvene zajednice pod nazivom „Vaša pošta za dobra djela“. “Vaša pošta za dobra djela” projekt je kojim Hrvatska pošta, kao društveno odgovorna tvrtka, podupire neprofitno djelovanje lokalnih zajednica i udruga koje trebaju podršku u humanitarnim i srodnim projektima, bilo da ih trebaju iskomunicirati ili da prikupljaju sredstva.

Taj je projekt donacija omotnica s plaćenom poštarinom mase do 50 grama u ukupnom iznosu od 1 milijun kuna.
Za godišnju distribuciju omotnica s plaćenom poštarinom mogu se javiti neprofitne organizacije, akademske institucije, dobrotvorna društva, udruge invalida, lokalne udruge, sportska udruženja, studentske i zdravstvene organizacije.
Udruge ili institucije se prijavljuju za županije u kojima su registrirane te nije moguće prijaviti komercijalne projekte, odnosno projekte koji promoviraju ili donose korist pojedincima.
Odluku o projektima koji će se poduprijeti omotnicama s plaćenom poštarinom donose Odbori, koji djeluju na županijskoj razini. Donirane se omotnice mogu iskoristiti u roku od 12 mjeseci, odnosno tijekom sljedeće kalendarske godine (od 1. siječnja do 31. prosinca 2011.), namjenski za projekt za koji su prijavljene.
Opći uvjeti i pristupnica za natječaj se nalaze na internetskoj stranici Hrvatske pošte: www.posta.hr, a prijave se dostavljaju do 26. kolovoza 2010. putem pošte na adresu:
Hrvatska pošta d.d.
“Vaša pošta za dobra djela”
Jurišićeva 13
10000 Zagreb

Informacije o natječaju mogu se dobiti na internetskoj stranici www.posta.hr, pozivom na 0800 303 304 ili slanjem upita na [email protected]

Kontakt za medije: Ured za korporativne komunikacije Hrvatske pošte
Tel.: 01/498 1230; faks: 01/498 1299; e-mail: [email protected]